Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Personel Alım İlanı

Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi 2 bilgisayar, 2 elektrik elektronik mühendisi, 2 matematik, 2 istatistik, 2 hukuk mezunu olmak üzere toplam 10 uzman personel alacak.

İlan Giriş : 11 Ocak 2014 09:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Personel Alım İlanı

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ GİRİŞ SINAVI İLANI (UZMAN PERSONEL)

5671 sayılı Kanun ile Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Yönetmeliği hükümleri uyarınca, toplam 10 adet Uzman Personel pozisyonu için 12 -19 Şubat 2014 tarihleri arasında Giriş Sınavı yapılacaktır.

Uzman Personel pozisyonlarının mezuniyet alanları itibarıyla dağılımı aşağıdaki şekilde olacaktır:

ALAN   ADET
Bilgisayar Mühendisliği   2
Elektrik-Elektronik Mühendisliği   2
Matematik   2
İstatistik   2
Hukuk   2
Toplam   10

Birim, yapılacak sınav sonucunda yukarıda belirtilen sayıda başarılı aday bulunmadığı takdirde, başarılı aday sayısı kadar personel istihdam edebilir veya yukarıda belirtilen alanlar ve sayılar arasında değişiklik yapabilir. Hukuk dışındaki branşlardan mezun olanların "Bilgi Teknolojileri Yöneticisi" olarak istihdamı planlandığından, Microsoft System Center ürünlerinde (Data Protection Manager, Configuration Manager, Operations Manager vb.) deneyime sahip olmaları tercih sebebidir.

GİRİŞ SINAVINA KATILMA KOŞULLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Sınav tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (askerliğini yapmış olanlar için bu sınıra askerlikte geçen süre eklenir),

c) En az dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin yukarıda belirtilen bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

d) Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) veya Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) İngilizce dilinden en az 80 (seksen) puan almak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olmak (Uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil sınavlarının eşdeğerliliktabloları için bkz. www.yok.gov.tr),

e) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve halen geçerliliği devam eden Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) birinde, "KPSSP 5" puan türünde en az 80 puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar arasında puana göre yapılacak sıralamada, alanlar için belirlenen kontenjanın dört katı aday arasında bulunmak (son sıradaki adaya eşit puan alanlarda sınava kabul edilecektir).

Giriş sınavı esasları, başvuruda istenen belgeler ve diğer hususlara ilişkin detaylı bilgiye, Birimimizin internet adresinde (http://www.cfcu.gov.tr) yayımlanan sınav ilanından ulaşılabilir. Başvuruda istenen belgeler şahsen, elden veya posta yoluyla Birimimizin aşağıdaki adresine, en geç 07.02.2014 günü mesai saati sonuna kadar ulaştırılmak suretiyle başvuru yapılabilecektir.

Adres: Merkezi Finans ve İhale Birimi EskişehirYolu 4. km 2.Cd. (Halkbank Kampusu) No: 63 C-Blok 06520 Söğütözü/Ankara