MEB Uzman Alım İlanı

İlan Giriş : 26 Haziran 2006 00:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MEB Uzman Alım İlanı

UZMAN ALIM İLANI ORTA ÖĞRETİM PROJESİ

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, genel, mesleki ve teknik orta öğretim sistemimizin yeniden yapılandırılması, kalitesinin arttırılması, programların geliştirilmesi ve yenilenen programlara göre öğretmen eğitimi ile eğitim ortamlarının donatılması amacıyla Dünya Bankası?ndan (IBRD) ikraz almış bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülen proje kapsamındaki faaliyetler, Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (PKM) tarafından koordine edilmektedir.

MEB, Orta Öğretim Projesi, kapsamındaki faaliyetler ile ilgili uygulamaları desteklemek üzere aşağıdaki alanlarda 8 (sekiz) uzman aramaktadır. Söz konusu uzmanlar Başkanlığımızda sözleşmeli olarak Serbest Meslek Erbabı statüsünde istihdam edilecektir.

Proje Yönetim Uzmanı ? 1 kişi
BIT Satın Alma Uzmanı ? 1 kişi
Satın Alma Uzmanı ? 2 kişi
Finansal Yönetim Uzmanı ? 1 kişi
Halkla İlişkiler Uzmanı ? 1 kişi
Raporlama ve İletişim Uzmanı ? 1 kişi
İzleme ve Değerlendirme Uzmanı ? 1 kişi

Yukarıda sözü edilen uzmanlarla ilgili aranan nitelikler ve iş tanımları bu ilanın ekinde İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanmıştır.
Lütfen iletişim bilgilerinizi ve hangi pozisyona başvurduğunuzu açık bir şekilde içeren bir üst yazı ile birlikte İngilizce ve Türkçe özgeçmişinizi 28.07.2006. tarih 17:00?a kadar aşağıda belirtilen adrese ulaştırınız. Başvurular şahsen, posta veya fax yolu ile yapılacaktır. Postadaki gecikmelerden Bakanlığımız sorumlu olmayacaktır.

Başvurulan posizyonu açıkça belirtilmeyen başvurular, birden fazla pozisyona yapılan başvurular ve e?posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yeterli bulunan adaylar ile mülakat yapılacaktır. Mülakata çağırılan adaylar ve mülakat tarihleri Bakanlığımız Internet adresinde yayınlanacaktır. Adaylara ayrıca telefon ve/veya posta yolu ile duyuru yapılmayacaktır. Mülakata gelmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

SÖZLEŞME

İŞ TANIMI VE HİZMETİN KAPSAMI