Afyon Kocatepe Ünv. Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 16 Haziran 2006 00:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Afyon Kocatepe Ünv. Akademik Personel İlanı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTORLÜGÜ'NE ÖĞRETİM ELEMANI ALINACAKTIR.

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına 2547 sayılı kanun ve ilgili yönetmelikler uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

- Doçentlik kadroları devamlı statü için olup, başvuracak adayların başvurdukları anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin aslı veya yeni tarihli noter tasdikli fotokopilerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdan sureti, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak,

- Yardımcı doçent kadrolarına başvuracak adayların başvuracakları anabilim dalını, sınava girecekleri yabancı dili belirtir dilekçe ile (Varsa Merkezi Yabancı Dil Sınavına katılarak başanlı olanlann buna ait belgelerini, KPDS'den 70, ÜDS'den 65 veya daha yukan puan alanlar yabancı dil sınavından muaf tutulacak, daha aşağıda puan alanlar Üniversitemiz tarafından sınava tabi tutularak baraj 65 puan olacaktır.) özgeçmişlerini, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin aslı veya yeni tarihli noter tasdikli fotokopilerini, askerlik durumlarını belirtir belge, nüfus cüzdanı sureti, bilimsel çalışma ve yayınlanın kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak hazırlamalan gerekmektedir.

- Araştırma Görevlisi kadrolanna başvuracak adaylann ilanın yayın tarihi itibariyle ve Üniversitemiz Yönetim Kurulu Karannca alınan Yaş Kriterlerine göre; Lisans mezunlannda aranacak yaş sınm: 27 yaşından gün almamış ohnak, Yüksek Lisans mezunlannda aranacak yaş sının; 29 yaşından gün ahnamış olmak, Doktora mezunlarında aranacak yaş sının ise; 31 yaşından gün almamış ohnak gerekmekte olup, başvurduktan anabilim dalını ve yabancı dili belirtir dilekçeleri, özgeçmişleri, öğrenim belgelerinin aslı veya yeni tarihli noter tasdikli fotokopilerini, askerlik durumlannı belirtir belge, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ve LES sınavı sonuç belgesini teslim etmeleri gerekmektedir. (EA: 45 puan almış ve 2 yıl geçmemiş olması zorunludur. Halen Yüksek Lisans yapanlarda bu süre aranmayacak olup, ilgili enstitüden öğrenci belgesi getirilmesi gerekmektedir.)

- Öğretim Görevlisi kadrolanna başvuracak adaylann başvurduktan anabilim dalını belirtir dilekçeleri, özgeçmişleri, öğrenim belgelerinin aslı veya yeni tarihli noter tasdikli fotokopilerini, askerlik durumlannı belirtir belge, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ve varsa yayınlan ile birlikte

- Okutman kadrolanna başvuracak adaylann, başvurduklan anabilim dalını belirtir dilekçeleri, özgeçmişleri, öğrenim belgelerinin aslı veya yeni tarihli noter tasdikli fotokopilerini, askerlik durumlannı belirtir belge, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ve en az B düzeyinde KPDS veya UDS 80'eş değer dil belgesi olmak (İngilizce okutmanlar için)

Yabancı dil sınav yeri ve sınav tarihi adaylara daha sonra bildirilecektir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomalann Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış Denklik Belgelerinin noter tasdikli fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

Başvurulann ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir.

Posta ile veya eksik evrakla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Üniversite irtibat numaralan: 444 03 03'den dahili 342-350-351

FAK/YO/MYO/ENS ANABİLİM DALİ ÜNV. DER. ADET AÇIK.
Afy.Fen.Ed.Fak. Yeni Türk Dili Doç. 1 1  
Güzel San. Fak. Sinema ve TV YrdDoç. 4 2  
Tıp Fak. Farmakoloji YrdDoç. 4 1  
Afy.Eği.Fak. Türkçe Eğı. YrdDoç. 4 1  
Afy.Muh.Fak. Seramik Müh. YrdDoç. 4 1  
İscehisar MYO - YrdDoç. 4 1 (Jeoloji Müh. Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.)
Şuhut MYO - YrdDoç. 4 2 (İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Ananilim Dalında Doktora yapmış olmak.)
Afy.Müh.Fak. Cevher Haz. Arş.Gör. 4 1  
Sağ.Bil.Ens. - Arş.Gör. 5 10 (Hemşirelik Böl.mezunu olmak.)
Bed.Eği.ve Sp.Y.O. - Okutman 6 1 (Bed.Eği.ve Spor Y.O. Mez.olmak)
Rektörlük - Okutman 5 1 (Dev.Konsery.TSM Böl.Mez.Olmak)
Yab.Dil.Y.O. - Okut.(İng) 6 1 KPDS veya ÜDS'den en az 80 puan almış olmak (B düzeyi)
Yab.Dil.Y.O. - Öğr.Gör.(İng) 5 1 Yüksek Lisans Mez.olmak. KPDS veya ÜDS'den 80 puan almış olmak. (B düzeyi)
Sultandağı MYO - Öğr.Gör. 5 1 (Tıbbi Aromatik Bitkiler alanında Yüksek lisans mez. veya Lisans mezunu ise en az 5 yıllık tecrübe sah. olmak
Sultandağı MYO - Öğr.Gör. 5 1 (Gıda Müh. alanında Yüksek Lisans Mez. olm. veya Lisans mezunu ise en az 5 yıllık tecrübe sahibi olmak.
Bolvadin MYO - Öğr.Gör. 5 1 (İktisat anabilim dalında Yüksek Lisans Mez. olmak Lisans mezunu ise en az 5 yıllık tecrübe sahibi olmak
Afyon MYO - Öğr.Gör. 5 1 (Yüksek Lisans mez. olmak veya Lisans mezunu ise en az 5 yıllık tecrübe sahibi olmak.)
Dev.Konserv. Piyano
Öğr.Gör. 5 1