MEB Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Uluslararası Yaz Okulu Duyurusu

İlan Giriş : 09 Mayıs 2006 00:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
MEB Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Uluslararası Yaz Okulu Duyurusu

Bilgi için:[email protected]

Bişkek?te bulunan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi tarafından 13?31 Temmuz 2006 tarihleri arasında Uluslararası Yaz Okulu düzenlenecektir.

Yaz okulu Orta Asya Türk Ulusları ve özellikle Kırgızistan hakkında bilgilendirme ve ilgiyi arttırmayı amaçlamakta olup dersler tarih, kültür, dil, edebiyat, antropoloji, sosyoloji, coğrafya, ekonomi, son dönemdeki gelişmeler, sanat, drama ve halk müziği alanında olacaktır.

Uluslararası Yaz Okuluna çeşitli eğitim dallarından 18?75 yaş arasındaki öğrenci, akademisyen, çalışan ve emekliler katılabilmektedir. Kırgızistan?a seyahat masrafları ile öğrenim, konaklama, yemek, gezi ve Kırgızistan içersindeki seyahat masraflarını içeren katılım ücreti (Konaklama tercihine göre 1.100 Dolar ile 1.500 Dolar arasında değişmektedir.) katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Söz konusu yaz okulu ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.summerschool.manas.kg adresinden ulaşılabilmekte olup katılım için aynı adresten 30 Haziran 2006 tarihine kadar başvuruda bulunulması gerekmektedir.