Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Ekim 2013 09:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Uşak Üniversitesi Rektörlüğünden:

* Üniversitemizde açık bulunan öğretim üyesi kadrosuna 2547 Sayılı Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre, Akademisyenler alınacaktır.

* Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

* Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüdedir.

* Adaylar http://personel.usak.edu.tr/index.php?sayfa=form.php adresinde bulunan öğretim üyeleri ?başvuru formundan? doldurarak, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte;

1) Profesör kadrolarına müracaat edecek adaylar; bilimsel çalışma-yayınlarını doçentlik belgesi, özgeçmiş ve (6 takım) yayın dosyaları ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

2) Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; bilimsel çalışma-yayınlarını doçentlik belgesi, özgeçmiş ve (4 takım) yayın dosyaları ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

3) Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; Yabancı dil belgesi, Doktora diploması, bilimsel çalışma-yayınlarını, özgeçmiş ve (4 takım) yayın dosyaları ile ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Genel Açıklamalar

1 - İlan edilen bütün unvanlar için, Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

2 - Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

3 - Bir adayın sadece bir kadroya başvurma imkânı vardır.

4 - Mezuniyet belgesi, doktora öğrenim belgeleri tasdikli olacaktır veya aslı ile birlikte ilgili Birimlerde tasdik edilecektir.

5 - Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.

6 - Erkek adayların askerlik durum belgesini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir.

7 - Adaylar dosyalarını gönderim kutusu içinde teslim edeceklerdir.

8 - Yrd. Doç. Dil sınavı tarihi son müracaat tarihinden sonra, İlgili birimler tarafından Üniversitemizin www.usak.edu.tr web adresinde duyurulacaktır.

? Yardımcı Doçentler için, Üniversitemizin yapacağı yabancı dil sınavından en az 70 (yetmiş) puan almış olmak gerekmektedir.

? Müracaatların gerekli belgelerle birlikte ilanın yayımı tarihinden itibaren son müracaat tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Son Müracaat Tarihi : 08/11/2013 mesai bitimine kadardır.

KADRO NO KADRO UNVAN DERECE BÖLÜM/ANABİLİMDALI ADET İLAN AÇIKLAMASI
Banaz Meslek Yüksekokulu
257 Yrd.Doç . 1 Kimya ve Kimyasal İşl. Tek./Kimya Teknolojisi 1 Organik Kimya alanında doktora yapmış olmak ve sıvı kristal salisilaldimin bileşikleri konusunda çalışmaları olmak.
Eğitim Fakültesi
353 Profesör 1 Türkçe Eğitimi/Türkçe Eğitimi 1  
Fen-Edebiyat Fakültesi
38 Yrd.Doç . 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik/ Biyoteknoloji 1 Biyokimya alanında doktora yapmış olmak. Antioksidan Aktivite ve Biyoseramiklerle ilgili çalışmaları olmak.
22 Yrd.Doç . 1 Çağdaş Türk Lehçeleri ve Ed./Türk Lehçeleri ve Ed. (Kuzey-Batı/Kazak-Kırgız) 1 Kazak Türkleri Edebiyatı alanında çalışmaları bulunmak.
226 Yrd.Doç . 2 Sosyoloji/Genel Sosyoloji ve Metodoloji 1 Modernleşme, siyaset ve gençlik konularında çalışmaları bulunmak.
421 Profesör 1 Tarih/Ortaçağ Tarihi 1  
443 Profesör 1 Arkeoloji/Prehistorya 1  
495 Profesör 1 Matematik/Uygulamalı Matematik 1  
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
20 Doçent 2 İşletme/Yönetim ve Organizasyon 1  
İletişim Fakültesi
183 Yrd.Doç . 5 Gazetecilik/Genel Gazetecilik 1 Genel gazetecilik alanında doktora yapmış olmak. Dijital gazetecilik, İletişim konularında bilimsel çalışmaları bulunmak.
Mühendislik Fakültesi
111 Yrd.Doç . 1 Malzeme Bilimi ve Nano Tek. 1 Çevre ve İnsan sağlığı yönünden Nano boyutlu ince filmlerin üretimi konusunda çalışmaları olmak.
51 Yrd.Doç . 3 Makine Müh./Termodinamik 1 Akışkanlar mekaniği akış kontrolü üzerinde çalışmalar yapmış olmak.