Korunmaya Muhtaç Çocuklar Arasından Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Ekim 2013 08:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Korunmaya Muhtaç Çocuklar Arasından Personel Alım İlanı

3413 SK. Kapsamında Düzenelenecek Sınav İlanı

Bakanlığımız tarafından bakılan ve korunan çocukların 18 yaşını tamamlayanlar 02.03.1995 tarih ve 22218 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ?Korunmaya Muhtaç Çocukların İşe Yerleştirilmesine İlişkin Tüzüğün? 9?uncu Maddesi uyarınca sınav ve atama işlemleri yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylarda aranan nitelikler, ataması yapılacak boş kadrolar, başvuruda istenilen belgeler, başvuru ve sınav tarihleri bilgielerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

3413 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILACAK SINAV DUYURUSU

Başvuru Süreci

Başvurular 07 Ekim 2013-25 Ekim 2013 tarihleri arasında alınacaktır.

Adaylar 25 Ekim 2013 tarihi mesai saati bitimine kadar istenilen belgeleri şahsen veya posta yolu ile Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına (Eskişehir Yolu/Söğütözü Mahallesi/2177 Sokak/No:10/A Kat:1 Çankaya/Ankara) teslim etmeleri gerekmektedir.

Postadaki gecikme veya kaybolmadan Bakanlığımız sorumlu değildir.

Başvuruda İstenen Belgeler

İş Talep Formu

Nüfus Cüzdanı fotokopisi

Diplomanın aslı veya noter tasdikli örneği

Fotoğraf (iki adet)

Bilgisayar işletmeni ve V.H.K.İ. kadrolarına başvuracak olan adaylar için M.E.B.'dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya yükseköğrenim sırasında bilgisayar dersi aldığını gösterir transkript belgesi.

Sınav Süreci

Yazılı Sınav 26 ekim 2013 tarihinde Bakanlığımızın giriş katında saat 10:00 da yapılacaktır.

Sözlü sınav 27 ekim 2013 tarihinde yapılacaktır.

Adayların sınav giriş belgeleri 25 ekim 2013 tarihinde (http://pdb.aile.gov.tr) internet adresinde yayımlanacaktır.

Adaylar sınava girerken; su, kalem, kalemtıraş ve selpak haricinde bir eşya (çanta, kitap, dosya ve cep telefonu) ile giremezler.

Değerlendirme Süreci

Yazılı sınavda 70 ve üzeri puan alanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır.

Yazılı ve sözlü sınav sonucunda başarılı olan asil ve yedek adayların isimleri (http://pdb.aile.gov.tr) internet adresinde yayımlanacaktır.

2013 YILINDA 3413 SAYILI YASA GEREĞİ ATANACAK PERSONELİN NİTELİKLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER
TEŞKİLATI SINIFI UNVANI ÖĞRENİM DÜZEYİ DERECESİ SAYISI ÖĞRENİM DURUMU
TAŞRA GİH BİLGİSAYAR İŞLETMENİ ÖNLİSANS 8 4 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. M.E.B.' dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak. ( Yükseköğrenim sırasında bilgisayar dersi alanlar bu dersi aldığım gösterir transknptler . sertifika niteliği yerme geçecektir.)
TAŞRA GİH BİLGİSAYAR İŞLETMENİ LİSANS 8 5 Herhangi bir lisans programından mezun olmak. M.E.B.' dan Onaylı Bilgisayar İşletmem Sertifikası Sahibi Olmak. ( Yükseköğrenim sırasında bilgisayar dersi alanlar bu dersi aldığım söstenr transknptler . sertifika nitelisi verme geçecektir.)
TAŞRA GİH V. RK.L ÖNLİSANS 8 3 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. M.E.B.' dan Onaylı Bilgisayar İşletmem Sertifikası Sahibi Olmak. ( Yükseköğrenim sırasında bilgisayar dersi alanlar bu dersi aldığım söstenr transknptler . sertifika niteliği yerine seçecektir.)
TAŞRA SHS SOSYAL ÇALIŞMACI LİSANS 5 1 Sosyal Hizmet 1 'Sosyal Hizmetler Lisans Programından Mezun Olmak
TAŞRA GİH ÇOCUK EĞİTİCİSİ LİSE ve DENGİ 10 4 Ortaöğretim kunımlannın Çocuk Gelişimi ve Eğitimi. Çocuk Gelişimi. Çocuk Gelişimi ve Bakımı alanlarının birinden mezun olmak.
TAŞRA EÖH ÖĞRETMEN LİSANS 7 12 Öğretmenlik Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak veya Lisans Mezunu Olup, MEB ile Yükseköğretim Kurulu İşbirliği Çerçevesinde Açılan Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans, Pedagojik Formasyon. İlk Öğretim Sınıf Öğretmenliği Sertifikası ve Yabancı Dil Öğretmenliği İçin Yabancı Dil Öğretmenliği Sertifikası Programlarından Binni Başan ile Tamamladığına İlişkin Belge Sahibi Olmak. Mezun Olduğu Yüksek Öğretim Programının MEB Talim ve Terbiye Kurulunun Öğretmenliğe Atanacaklann Tespitine İlişkin Kararlarına Göre Atanacağı Alana Uygun Olmak.

İş Talep Formu

3413 Nitelik Bilgileri 2013

3413 İlan Edilen İller 2013