Dicle Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Ağustos 2013 10:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dicle Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

DİCLE KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIM İLANI

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun'un 18'inci maddesi ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği'nin ilgili madde hükümleri çerçevesinde; Mardin, Batman, Sımak ve Siirt illerinde çalıştırılmak üzere; takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisine sahip, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, seyahat engeli olmayan kişiler arasından 1 adet "iç Denetçi" ile 1 adedi Hukuk Müşavirliği Hizmetinden Sorumlu olmak üzere toplam 11 adet "Uzman Personel" istihdamını gerçekleştirecektir. Alınacak 11 adet uzman personelin mezun oldukları bölümlere göre dağılımı aşağıdaki gibidir.

Unvan Mezun Olunan Bölüm Alınacak Personel Sayısı
İç Denetçi Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Şehir Ve Bölge Plânlama, Mühendislik Bölümleri 1
Uzman Personel Hukuk 1
Uzman Personel Maden Mühendisliği 1
Ziraat Mühendisliği 1
Uzman Personel Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Matematik, Sosyoloji, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Mühendislik 8

Dicle Kalkınma Ajansı'nın merkezi Mardin ili olup, Ajans faaliyet alanlarını Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illeri oluşturmaktadır. Bu nedenle sınavda başarılı olan uzman personel adayları bu illerden Ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir. ? istihdam edilecek personelin uzmanlık alanlarına göre dağılımı aşağıdaki gibi planlanmaktadır.

İstihdam Edilmesi Planlanan Pozisyon ihtiyaç Duyulan Personel Sayısı Görev Yeri
İç Denetçi 1 Mardin
Hukuk Müşavirliğinden Sorumlu Uzman Personel 1 Mardin
Hizmet Sektörü Uzmanı 1 Mardin
Avrupa Birliği Hibe Programlan Uzmanı 1 Mardin
İdari Mali İşler Uzmanı 1 Mardin
Kurumsal İletişim Uzmanı 1 Mardin
Yatırım Destek Uzmanı 4 Mardin, Batman,
    Şırnak, Siirt
Ziraat Mühendisi 1 Siirt
Maden Mühendisi 1 Şırnak

SINAV BAŞVURU TARİH VE SAATLER:

26 Ağustos 2013 - 06 Eylül 2013 tarihleri arasında saat 8:30 17:30 (hafta sonu ve resmi tatil günleri hariç)

SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN İLANI: 13 Eylül 2013 SINAV TARİHİ VE SAATİ:

Sınav 23 Eylül 2013 tarihinde saat 10:00'da başlayacaktır. Sınavın yapılacağı gün ve saatler 13 Eylül 2013 tarihinde Ajansın web sitesinde ilan edilecektir.

BAŞVURU VE SINAV YERİ:

Dicle Kalkınma Ajansı, Savurkapı Mahallesi Meydanbaşı Mevkii No: 31 / MARDİN ilanın detayları www.dika.org.tr adresinde mevcuttur.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.