Eskişehir Osmangazi Ünv. Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 22 Şubat 2006 00:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eskişehir Osmangazi Ünv. Akademik Personel İlanı

EŞKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

22 Şubat 2006(ÇARŞAMBA) / HÜRRİYET

Üniversitemize bağlı birimler aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan Profesör daimi statüye atanacaktır. Adayların durumları Üniversitemizin Senatosunca belirlenmiş olan atama kriterlerine uygun olması gerekmektedir. Şahsen yapılmayan başvurular işleme konulmayacaktır.

Profesörler 2547 sayılı Kanun'un 26. madddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliiğ'nin 17. maddesinde belirtilen şartlara haiz olan adaylar:

- Başvurdukları anabilim dalını belirtilen dilekçe, Akademik ve idari görevlerini belirten özgeçmiş, Doçentlik belgesi, 2 adet fotoğaf, Nüfus cüzdan sureti, Biri başlıca araştırma eseri olmak üzere yayın listesi ve bilimsel yayınları, Yurtiçi ve yurtdışı kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıflara ilişkin doküman, Eğitim-öğretim faaliyetleri, Yönetimlerinde devam eden, biten ve yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarıyla, Üniversitesiyle katkılarınıbelirten 6 adet dosya ile;

İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde Rektörlük personel Dairesi Başkanlığına başvuruların teslim etmeleri gerekmektedir.

PROFESÖR (DAİMİ STATÜ)
TIP FAKÜLTESİ
BÖLÜM ANABİLİM DALI ADEDİ
Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağılı ve Hastalıkları 2
Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi 1
Cerrahi Tıp Bilimleri Patoloji 1
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
BÖLÜM ANABİLİM DALI ADEDİ
Metematik Geometri 1