YSK İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı atama ilanı

İlan Giriş : 08 Şubat 2006 00:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
YSK İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı atama ilanı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığından :

Yüksek Seçim Kuruluna Bağlı Birimlerin Kuruluş ve Görevleri ile Personelin Göreve Alınma, Yer Değiştirme, Yükselme, Görevden Uzaklaştırma, Sicil ve Disiplin İşleri Hakkında Genelgenin 13. maddesinde on beş günlük ilan süresi öngörülmesine rağmen sehven yapılan ilanda bu süreye uyulmamış olması nedeniyle ilanın tekrarlanması ve 26/1/2006 günlü, 26061 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanan ilan üzerine yapılan başvuruların geçerli sayılması uygun görülmekle;

Yüksek Seçim Kurulunda boş bulunan bir adet İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı kadrosuna atama yapılacaktır.

1500 göstergeli, 3000 ek göstergeli, 1. Derece Kadrolu Daire Başkanlığına atanabilmek için; kamu kurum ve kuruluşlarında asgari on yıl çalışmış, yönetici niteliklerine sahip ve ekonomi, işletme, muhasebe, maliye konularında tecrübeli, sosyal bilimler alanında lisans düzeyinde yüksek öğrenim görmüş olmak gerekmektedir. (Seçim iş ve işlemleri konusunda deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.)

İsteklilerin belirtilen koşulları taşıdıklarını gösteren belgelerle birlikte bu ilanın yayımı tarihinden itibaren on beş günlük sürenin bittiği günün mesai bitimine kadar Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yapılan başvurular, Yüksek Seçim Kurulu Üyeleri arasından oluşturulan üç kişilik komisyon tarafından değerlendirilip, sonuç Kurula sunulacaktır. Kurul da tercihini kullanarak atama konusundaki kararını verecek ve atanması uygun görülen adaya durum bildirilecektir.

İlgililere duyurulur.