Kars SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 24 Nisan 2013 17:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kars SYDV Personel Alım İlanı

KARS İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Kars İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirlenen şart ve usullere göre 1 adet "Yardımcı Hizmet Görevlisi" unvanlı personel alınacaktır.

Aşağıda belirlenen şartları taşıyan adayların şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat süresi 22.04.2013-03.05.2013 tarihleri arasıdır. Müracaat adresi Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Cumhuriyet Mah. Şehit Er Hayrettin Balk Sokak No:69/A Merkez / Kars adresinde bulunan Vakıf Bürosudur.

PERSONEL ALIMINDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Askerlik görevini yapmış olmak ya da muaf olmak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl ya da daha fazla süre ile hapis cezasına, ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7 - En az B sınıfı sürücü belgesine sahibi olmak,

8 - En az İlköğretim en fazla ön lisans mezunu olmak, 9- Güvenlik Sertifikası belgesine sahip olmak,

İŞE ALIM SÜRECİ

Adaylar belirtilen başvuru tarihlerinde; Diploma, Askerlik Durum Belgesi, Sürücü Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Adli Sicil Kayıt Belgesi ve Güvenlik Sertifikası Belgeleri'nin asılları ve aslı gibidir onaylı suretlerini başvuru süresi içerisinde Vakfa ibraz etmeleri ve fotokopilerinin Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerin Vakfa teslim edilmesi sonrasında başvuru sonuçlanmış olacaktır. Eksik evrakları bulunan ve yukarıda belirtilen genel ve özel şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuru şahsen yapılacak olup posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

Mülakat 06 Mayıs 2013 tarihinde saat 14:00 de Kars Valiliği Kar Toplantı salonunda başlayacak ve aynı gün bitmemesi halinde ertesi gün de devam edecektir. Alım kararının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmasından sonra işe başlatılacaktır.
Personel alımına ilişkin tüm duyurular aşağıdaki adreslerden yapılacaktır. Başvuru sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır. www.kars.gov.tr?

İŞ ŞARTLARI VE ÜCRET DURUMU

İstihdam edilecek olan Yardımcı Hizmet Görevlileri; Vakfın şoförlük hizmetlerini yerine getirmek, Vakfın aracının muayene, vergi, zorunlu trafik sigortası gibi gerekli işlemleri yasal süreleri içinde yapılmasını sağlamak, aracın bakımını ve temizliğini sağlamak, vakfın genel temizliğini sağlamak,Ayni yardımların dağıtımında görev almak, Vakıf içi ve dışı evrak dağıtım işlerini yapmak, Vakıf Müdürü tarafından verilecek benzeri işleri yerine getirmek ve bu unvan için hazırlanan İş Tanım Formunda yer alan görevleri yapacaklardır.

İstihdam edilecek olan Yardımcı Hizmet Görevlileri ile Vakfımızın Özel Hukuk Tüzel Kişiliğine haiz bir kurum olması sebebiyle 4857 sayılı İş Kanununa göre İşçi statüsünde Belirsiz Süreli Sözleşme yapılacaktır.

İstihdam edilecek olan Yardımcı Hizmet Görevlilerine, Vakıfların derecelendirilmelerine göre hazırlanan ve Fon Kurulunca belirlenen ücretler ödenir. Çalışma saatleri hafta içi 08.00 - 17.00 saatleri arasında günlük 8 saat olmak üzere haftalık toplam 40 saattir. İşin deneme süresi 2 ay olup, Vakıf Mütevelli Heyetince işe uygun görülmemesi durumunda sözleşme feshedilebilir.

İlgililere ilanen duyurulur.

Karahan DAŞTAN Vali a. Vali Yardımcısı

BAŞVURU ADRESİ : Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

Cumhuriyet Mah. Şehit Er Hayrettin Balk Sok. No:69/A

Telefon 0 474 212 65 69