Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mart 2013 08:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin : Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ :

Yardımcı Doçent adaylarının ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir Yardımcı Doçent Adayları için yabancı dil sınavının yer ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir. Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

BİRİM BOLÜM ANABİLIM DALI ÜNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Yrd. Doç. Dr. 3 1 Derin ven trombozu tanısında D- Dimer testi konusunda çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Yrd. Doç. Dr. 3 1 Glokom hastalarında oküler kan akımı ve oküler pulse amplitüde çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıktan Yrd. Doç. Dr. 3 1 Gebelikte ve doğum sonrasında nazal fizyolojinin anterior rinoskopi ve anterior rinomanometri ile kıyaslanması konusunda çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Tıbbi Patoloji Yrd. Doç. Dr. 3 1 Renal hücreli karsinomlarda prognostik faktörlere ve sürvi üzerine proliferasyon apoptoz ve anjogenezin etkileri konulu çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Yrd. Doç. Dr. 3 1 Preoperatif enaksaporin kullanan koroner arter bypass cerrahisi olacak hastalarda traneksamik asit kullanımının post operatif kan kaybı ve kan ürünleri kullanımı üzerine çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Beyin ve Sinir Cerrahisi Yrd. Doç. Dr. 3 1 Ratlarda deneysel omurilik travmasına dimetil sülfoksidin (DMSO) topikal uygulaması konusunda çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Yrd. Doç. Dr. 3 1 Laparoskopi ile ilgili deneysel çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji Yrd. Doç. Dr. 3 1 Dizönü ağrı tedavisinde uygulanan eklem içi hyalüronik asit tedavisinin sonuçları konusunda çalışma yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat   Yrd. Doç. Dr. 3 1 Uluslararası doğrudan yatınmlar konusunda çalışma yapmış olmak ve herhangi bir uluslararası yatırım şirketinde on yıllık çalışma deneyimine sahip olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsletme   Yrd. Doç. Dr. 3 1 İşletmelerin optimizasyonu konusunda çalışma yapmış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Periodontoloji Yrd. Doç. Dr. 3 1 Ratlarda deneysel periodontitis modelinde hümik asitin etkisinin araştınlması üzerine çalışma yapmış olmak.
Meslek Yüksek Okulu Makine ve Metal Teknolojileri   Yrd. Doç. Dr. 3 1 Makine Eğitimi anabilim dalında doktora yapmış olmak.