Kilis Musabeyli SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 26 Şubat 2013 16:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kilis Musabeyli SYDV Personel Alım İlanı

KİLİS İLİ MUSABEYLİ İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yaşası uyarınca İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına beş (5) adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacaktır. Buna ilişkin detaylı açıklamalar aşağıya çıkartılmıştır.

A- ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Askerlik görevini yapmış olmak veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

B- ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak.

2- İşe alım sürecinde geçerli olan (2011?2012) KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

3- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

4- Seyahat engeli bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl sağlığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak.

5- Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak.

6- Adli sicil kaydı bulunmamak.

7- İki (2) ay deneme süreli olacaktır.

8- Kilis İlinde İkamet ediyor olmak.

C- BAŞVURU BİLGİLERİ

Online başvurular 21 Şubat- 1 Mart 2013 tarihleri arasındadır. Başvurular 1 Mart 2013 günü mesai bitimine kadar İnternet üzerinden Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün www.sosyalyardimlar.gov.tr adresindeki SYDV Personel alım ilanlarından ya da http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ adresinden yapılacaktır. Mülakata girmeye hak kazananların ve mülakatı kazananların listesi www.musabeyli.gov.tr duyurulacak olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Bu bildirim tebligat yerine geçecektir.

D- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI VE ATAMALARIN YAPILMASI

1- Online olarak başvuran adaylar istenilen şartları taşıdıklarını gösteren aşağıdaki belgelerin aslını veya tasdikli fotokopilerini 5 Mart Salı günü saat 17:00?a kadar şahsen (Musabeyli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı / Hükümet Konağı Musabeyli/ KİLİS) adresine teslim edeceklerdir. Adaylar ilgili belgeleri vakfa teslim ettikten sonra sistem tarafından KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak sıralınacak ve alınacak personel sayısının 5 (beş) katı 25 kişi mülakata alınacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenecektir. Ön başvuruda bulunduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde vakfımıza teslim etmeyen adayların ön başvuruları mülakat listesinde değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik evrak veren veya mülakata katılmayan aday hakkını kaybedecektir.

2- Mülakat 8 Mart Cuma günü saat 9:00?da Kaymakamlık Makamında yapılacaktır. Mülakat puanı 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup 60 puan altında alanlar başarısız sayılacaktır. Puan dağılımı aşağıdaki tabloda gösterildiği gibidir.

Hal ve hareketleri, kişilik özellikleri, mesleğe uygunluk, strese dayanıklılık, ikna kabiliyeti, özgüveni, liyakat ve temsil kabiliyeti 40 Puan
Alan Bilgisi, 3294 sayılı Vakıf Kanunu, 28 Aralık 2011 tarihli 28156 sayılı resmi gazetede yayınlanan Genel Sağlık Sigortası HK. Yönetmelik, Türk Dilini kullanabilme yeteneği ve ifade gücü 20 Puan
Bilgisayar kullanabilme düzeyleri (Word, Excel ve Powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slâyt hazırlama) 20 Puan
Genel Yetenek, Genel Kültür 20 Puan
TOPLAM (Mülakat Puanı) 100 Puan

3- Başarı puanı sıralaması KPSS puanının % 50 si, mülakat puanın % 50 sinin toplamı ile belirlenecektir. Başarılı olmak için 100 üzerinden en az 65 almak gerekmektedir. Mülakat sonucunda başarılı olanların içerisinden en yüksek puan alanlar arasından Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için 5 aday (Başarı puanı sıralamasına göre) Mütevelli heyet kararı üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilecektir. Genel Müdürlük değerlendirme sonucunda Vakfımıza sistem üzerinden göreve başlatılması istenilen personeller internet sitesinde (www.musabeyli.gov.tr) yayınlanarak işe başlatılacaktır.

4- Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır.

5- İşe başladıktan sonra aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları mütevelli heyeti kararı üzerine iptal edilecektir.

6- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

E-MÜLAKATTAN ÖNCE İSTENİLECEK BELGELER (Online olarak başvuran herkes getirecektir)

1- İş Talep Formu (Vakfımızdan veya internet sitesinden www.musabeyli.gov.tr temin edilebilir)

2- Nüfus Cüzdan aslı ve fotokopisi veya onaylı sureti (T.C.no üzerinde yazılı olacak)

3- Nüfus Aile Kayıt Örneği.

4- Diploma veya bitirme belgesi (Aslı ve fotokopisi veya onaylı sureti)

5- KPSS P3 Sınav Sonuç Belgesi (Aslı ve fotokopisi veya onaylı sureti.)

6- Özgeçmiş (A 4 kâğıdının ön yüzünü geçmeyecek şekilde.)

7- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

8- İş- Kur Kaydı belgesi.

9- Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre alınmış İkametgâh Belgesi

10-Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 2 Adet vesikalık fotoğraf

F-MÜLAKATTAN SONRA İSTENİLECEK BELGELER

1- Tam teşekküllü hastaneden alınmış Sağlık Durum Beyanı

2- Adli Sicil Durum Beyanı.

Sayılan belgeler sözleşme imzalanmadan önce SYDV?na teslim edilecektir.

G-ÜCRETLER

Ücret: İşe alınacak personele 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı karar ile düzenlenen, Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ekindeki EK- ( I ) sayılı cetvelde gösterilen ve Fon Kurulunca belirlenen güncellenmiş ücret ödenecektir.

G-İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Musabeyli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı / Hükümet Konağı

MUSABEYLİ/ KİLİS

Tel: 0?348- 746 20 42 ? 746 22 63

İlanen Duyurulur

Muhsin Duran KALKAN

(SYDV Başkanı)