Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Şubat 2013 08:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Hastanesine 0606/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kumlu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine güre aşağıdaki pozisyonda İstihdam edilmek üzere sözleşmeli Personel alınacaktır.

ALINACAK SÖZLFŞMELİ PERSONELİN

UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTLEİKLER

HHMŞİRE 5 Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Hemşirelik Bölümünden mezun olmak.

1 Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddisinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- 2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavım (KPSS) girmiş olmak. "KPSSP3 puanı esas alınacaktır"

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B mnddesinin "Bu şekilde istihtam edilenler, hizmet sözleşmeği esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeli tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel istihdam edilemezler" hükmüne uygun olması.

5- 35 Yaşındın büyük olmamak ve nöbet tutma engeli bulunmamak.

6- Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise hu bedel yasal faizi ile birlikle tazmin edilecektir. "

7- Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günden itibareıi 35 gün içinde Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edileeek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta, faksve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

8- Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru birim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) gün içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

9- İstenilen Belgeler:

a) Öğrenim Belgesi

b) 2012 KPSS sonuç belgesi

c) Başvuru Fonmı