TÜRKSAT Müfettiş Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Şubat 2013 13:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TÜRKSAT Müfettiş Alım İlanı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE MÜFETTİŞ ALIM İLANI

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Adaylar başvurularını en geç 01.03.2013 tarihi saat 15.00?a kadar Türksat A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörlüğü?ne bizzat gelerek yapmaları gerekmektedir.

ADRES : Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Merkez Kampüsü, Konya Yolu 40. Km. Gölbaşı /ANKARA

TELEFON : 0312 615 30 00

SINAV TARİHİ, ŞEKLİ VE YERİ

Sınav mülakat şeklinde, 05.03.2013 Salı günü saat 10.00?da Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Konya Yolu 40. Km. Gölbaşı /ANKARA adresindeki Türksat A.Ş. Merkez Kampüsünde yapılacaktır. Başvuru sayısına göre mülakat saatleri değişebilir.

TELEFON : 0312 615 30 00

DİKKAT :

Adaylardan başvuru için mezun olunan okula ait diploma (asıl) ve kimlik haricinde herhangi bir evrak istenmeyecek olup, başvuru sahibinin beyanı kabul edilecektir.

Sınav sonrasında başarılı bulunan adaylardan, ilanda belirtilen nitelikleri taşıdığını kanıtlayacak belgeleri, işe giriş için gerekli belgelerle beraber şirketimize sunması istenecektir. İstenen belgeleri sunamayan adaylar sınavı kazansalar dahi başarısız sayılacaktır.

Sıra No Şirketin Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Türksat Uydu Haberleşeme Kablo TV ve İşletme A.Ş. NORMAL Müfettiş 2 LİSANS En az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadî ve idarî bilimler fakülteleri ile diğer fakültelerin matematik, istatistik, bankacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak. ? Bakanlıklar ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının teftiş kurullarında müfettiş yardımcılığı dahil en az 8 yıllık müfettişlik hizmeti bulunmak, ? Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk gününde 40 yaşını doldurmamış olmak, ? Yönetim bilgi sistemleri, bilişim tabanlı denetim teknikleri, veri tabanı yönetimi veya veri madenciliği eğitim programlarından en az birine katılmış olmak.

Bu haber ilan kapatılmıştır!