Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Şubat 2013 08:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre isdihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına dair Esaslarda yer alan Ek ; Maddesinin (b) fıkrasına göre Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara Sözleşmeli Personel alınacaktır.

Ayrıntılı Bilgi www.dicle.edu.tr.

UNVAN VE NİTELİK ADET AÇIKLAMA
MÜHENDİS 1 Elektronik ve Haberleşme mühendisi olmak, elektronik sistemlerde anza bulma ve giderme konusunda, otomasyon sistemleri, plc ve pıc programlama konularında, cihazlar için teknik şartname hazırlama konusunda, tıbbi cıhazlann bakım ve onanmı konusunda, birim işleyiş mevzuatı, yönetim ve organizasyon konularında sertifika sahibi olmak, bir devlet kurumunda en az 6 ay çalışmış olmak.
AVUKAT 1 Hukuk Fakültesi mezunu olmak, en az 9 yıllık tecrübesi olmak, tek başına vekaletle en az sonuçlanmış 50 idari yarg davası bulunmak, ihale hukuku, idare hukuku, borçlar hukuku, kamulaştırma hukuku ve kadın hakları alanlarında mezuniyet sonrası eğitimler almış olmak.
UZMAN TABİP 1 Genel Cerrahi Uzmanı olmak. Organ nakli (Böbrek) sertifikası ve deneyimi olmak.
UZMAN TABİP 1 Üroloji Uzmanı olmak
HEMŞİRE 1 Sağlık Meslek Lisesi İlgili alan mezunu olmak. Organ -Doku Nakli yoğun bakım ve ameliyathane sertifikasına sahip olmak.
HEMŞİRE 1 İlgili alan lisans mezunu olmak, bir Üniversite Hastanesi Ortopedi kliniğinde en az iki yıl çalışma deneyimi olmak
HEMŞİRE 1 İlgili alan lisans mezuna olmak, bir Üniversite Hastanesi Nöroloji kliniğinde en az iki yıl çalışma deneyimi olmak
HEMŞİRE 1 İlgili alan lisans mezuna olmak, bir Üniversite Hastanesi Hematoloji kliniğinde çalışma deneyimi olmak.
HEMŞİRE 1 İlgili alan sağlık meslek lisesi mezunu olmak bir Üniversite Hastanesinde çalışma deneyimi olmak, bir Üniversite Hastanesinde hastane bilgi yönetim sistemi deneyimi olmak
EBE 1 İlgili alanda meslek lisesi mezunu ve bir kan merkezinde donör kabul, immünöhematoloji . kan alma. seroloji . otomasyon ve aferez , konularında kan bankacılığı deneyimi olmak.
LABORANT 1 İlgili alan ön lisans mezunu olmak bir üniversite hastanesi merkez laboratuarında en az bir yıl koagulometri ve nefelometri cihazlannı çalışma deneyimi olmak.
LABORANT 1 İlgili alan ön lisans mezunu olmak, bir üniversite hastanesi merkez laboratuarında en az bir yıl, tam kan. kan gazı. kardiyak panel, hormon, biyokimya, koagulometri ve nefelometri cihazlarını çalışma deneyimi olmak
LABORANT 1 Fen Fakültesi Biyoloji lisans mezunu olmak, bir kan merkezinde " donör kabul, otomasyon, kan alma. seroloji . immünöhematoloji ve aferez konularında kan bankacılığı deneyimi" olmak, deney hayvanlan kullanım sertifikası olmak.

 

DİĞER SAĞUK PERSONELİ

UNVAN VE NİTELİK ADET AÇIKLAMA
ORTEZ PROTEZ TEKNİKERİ 1 İlgili alan ön lisans n\ezunu olmak organ - doku nakli yoğun bakım ve ameliyathane sertifikasına sahip olmak.
SAĞLIK TEKNİKERİ 1 Tıbbi hizmetler ve teknikler bölümü, sağlık kurumları işletmeciliği alanında önlisans mezunu olmak ve bir üniversite hastanesi bünyesinde arşiv, adlı kalem, sağlık kurulu ve istatistik birimlerinde sağlık işletmeciliği ve yöneticiliği konusunda deneyimi olmak.