Adıyaman Üniversitesi Öğrertim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Şubat 2013 07:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğrertim Üyesi Alım İlanı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1- Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ: Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir. Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI ÜNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme   Doç. Dr. 1 1 İşletme Bölümü İstatistik alanında Doçentlik unvanı almış olmak ve karma ayrıştırma analizi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji Doç. Dr. 1 1 Akuatik toksikoloji alanında Doçentlik unvanı almış olmak, balıklarda pestisit ve ağır metal toksikolojisi alanında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Gıda Bilimi Teknolojisi Doç. Dr. 1 1 Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında Doçentlik unvanı almış olmak ve et teknolojisi alanında çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Çocuk Cerrahisi Doç. Dr. 1 1