Sağlık Bakanlığı, Ulusal Zehir Merkezi?ne Geçici Görevli Personel Alımı Duyurusu

İlan Giriş : 15 Aralık 2005 00:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sağlık Bakanlığı, Ulusal Zehir Merkezi?ne Geçici Görevli Personel Alımı Duyurusu

Ulusal Zehir Merkezi (UZEM)''ne, Sağlık Bakanlığında Kadrolu Çalışanlar Arasından Geçici Görevle Personel Alınacaktır...

Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı birimlerinden biri olan Ulusal Zehir Merkezi (UZEM)''ne, halen Sağlık Bakanlığı bünyesindeki kurum ve kuruluşlarda kadrolu olarak çalışmakta olan personel arasından, geçici görevlendirilmek suretiyle, mülakat yöntemiyle personel alınacaktır.

UZEM''de görev almak üzere başvuru yapmak isteyen adayların, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki kurum ve kuruluşlarda halen kadrolu olarak çalışması, hekim, eczacı, hemşire, ebe ve sağlık memuru kadrosunda bulunması ve aşağıda belirtilen nitelikleri taşıması gerekmektedir.

UZEM'de görev almak isteyen hekim ve eczacı adaylarda aranan özellikler;

-Tıp fakültesi veya eczacılık fakültesi mezunu olmak,

-Okuduğunu anlama ve tercüme edebilme düzeyinde İngilizce dil bilgisine sahip olmak,

-?24 saat? veya ?vardiya? sisteminde çalışmaya engel bir hali olmamak,

-İyi derecede bilgisayar kullanmak,

-Diksiyonu düzgün olmak.

UZEM'de görev almak isteyen hemşire, ebe ve sağlık memuru olan adaylarda aranan özellikler;

- Önlisans veya lisans mezunu olmak,

-Okuduğunu anlama ve tercüme edebilme düzeyinde İngilizce dil bilgisine sahip olmak,

-?24 saat? veya ?vardiya? sisteminde çalışmaya engel bir hali olmamak,

-İyi derecede bilgisayar kullanmak,

-Diksiyonu düzgün olmak.

Yukarıda sayılan nitelikleri taşıyan ve UZEM'de görev almak isteyen hekim, eczacı, hemşire, ebe ve sağlık memuru adaylar, www.hm.saglik.gov.tr adresinde bulunan ?Personel Bilgi Formu?nu doldurarak, 30 Aralık 2005 tarihi mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine göndererek başvurularını yapabilirler. Sadece e-posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınacaktır.

Adaylar tarafından gönderilen Personel Bilgi Formları incelenerek, aranan niteliklere uygun olanlara mülakat sınavı yapılacaktır. Formların değerlendirilmesi sonrasında uygun görülen aday personele mülakat tarihi bildirilecektir. Belirlenen tarihte adaylar mülakata alınacak, mülakatta başarılı olanların geçici görevlendirmeleri Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığına yapılacaktır.

UZEM'de çalışmak üzere geçici görevlendirmesi yapılacak personelin geçici görev süresi başlangıçta 3 (üç) aydır. Bu süre deneme süresi olup, personelin iş performansına bağlı olarak süre uzatılabilmekte/sonlandırılabilmekte veya personelin isteği ile görevlendirme iptal edilebilmektedir. Ayrıca, geçici görevli personel, kadrosunun bulunduğu kurumun döner sermaye ek ödemesinden faydalanacaktır. Personel, Ankara'da çalışacağından, Ankara'da ikamet etme konusunda bir sorunu bulunmaması gerekmektedir.

Not: Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli veya geçici işçi olarak çalışanlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar başvuru yapamazlar. Halen Sağlık Bakanlığında kadrolu olarak çalışmakta olan ve yukarıda belirtilen niteliklere sahip olan sağlık personeli başvuru yapabilir.

Personel alımı ile ilgili başvuruları ve mülakat için gerekli olan tüm çalışmaları Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı adına Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü yürütmektedir.

Başarılar dileriz.

Word belgesi formatındaki belgeyi bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız