Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 26 Ocak 2013 08:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

TOKAT

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde veya diğer birimlerinde görevlendirilmek ve ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası gereğince istihdam edilmek üzere, 06/06/1978 tarih ve 7/15754 No?lu ?Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar? Bakanlar Kurulu Kararının Ek 2. Maddesinin (b) fıkrası gereğince 2012 KPSS puan sırasına konulmak kaydıyla Hemşire ünvanında Sözleşmeli Personel alınacaktır.

Unvanı Adedi Öğrenim Durumu
Hemşire 7 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, Acil serviste Hemşirelik tecrübesi olmak.
Hemşire 1 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, FTR ve Ortopedi servislerinde en az bir yıl çalışmış olmak.
Hemşire 1 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, Nöroloji ve Beyin Cerrahi kliniklerinde çalışmış olmak.
Hemşire 1 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, Genel Cerrahi kliniğinde en az altı ay çalışmış olmak.
Hemşire 3 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, İç Hastalıkları servisinde en az altı ay çalışmış olmak.
Hemşire 1 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, KVC servisinde en az iki yıl çalışmış olmak.
Hemşire 4 Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümlerinden mezun olmak, Yoğun Bakım tecrübesi olmak.
Hemşire 5 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak, Ameliyathane tecrübesi olmak.
Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak, On yıllık iş deneyimi olmak.
Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak, İç Hastalıkları servisinde en az sekiz ay çalışmış olmak.
Hemşire 3 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak, Yoğun Bakım tecrübesi olmak.
Toplam 28  

İstenilen belgeler ve geniş açıklamalar Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr adresinden temin edilecektir.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1 - T.C. Vatandaşı olmak,

2 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48 inci maddesinin (A) fıkrasının 4,5,6 ve 7?nci bendlerinde belirtilen şartları taşımak,

3 - 2012 yılı KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3 puanı, Ortaöğrenim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

4 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

5 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin ?Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.?

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

Müracaatlar ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu, dilekçe ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER:

1 - Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti. (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecektir ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

2 - Nüfus cüzdanı fotokopisi

3 - KPSS (B) gurubu sınav sonuç belgesi

4 - Fotoğraf (1) adet