İstanbul Teknik Ünv. Sözleşmeli Uzman Tabip ve Kadrolu Tabip Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Kasım 2005 00:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Teknik Ünv. Sözleşmeli Uzman Tabip ve Kadrolu Tabip Alım İlanı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ V REKTÖRLÜĞÜNE SÖZLEŞMELİ UZMAN TABİP VE KADROLU TABİP ALINACAKTIR

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Ayazağa ve Maçka kampusu Me-diko-Sosyal Merkezinde istihdam edilmek üzere aşağıda nitelikleri ve statüsü belirtilen 657 Sa-yılt Devlet Memurları Kanununun değişik 4/B maddesine göre 7 adet Uzman Tabip ile aynı kanunun değişik 36.45.74 ve 92. maddeleri uyannca l adet kadrolu Tabip alınacaktır, isteklilerin ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde İ.T.Ü. Ayazağa kampüsünde bulunan Personel Daire Başkanlığına nüfus cüzdanları ve bir adet vesikalık fotoğraflarıyla şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yapılan müracaatları değerlendirip göreve alıp almama konusunda idarenin takdir hakkı saklıdır. Not: istihdamına karar verilen Sözleşmeli Uzman Tabiplerin herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan emekli maaşı almamaları gerekmektedir.

BAŞVURULARDA ARANACAK ŞARTLAR
1- Türk Vatandaşı olmak.
2- Ağır hapis veya taksirli suçlar hariç olmak üzere 6 aydan fazla hapis yahut affa uğramış olsa bile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtekarlık, emniyeti suistimal, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hükümlü bujunmamak.
3- Kamu haklarından kısıtlı olmamak.
4- Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.
5- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı, vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

BİRİMİ DER./ ADET UNVANI UZMANLIK DALI
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (Sözleşmeli)
- / 7
Uzman Tabip
Kardiyoloji Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Dahiliye Uzmanı, Ortopedi Uzmanı, K.B.B. Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (Kadrolu)
5 / 1
Tabip
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Tabip Uzmanı
TOPLAM
8