Çankırı SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Kasım 2012 16:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çankırı SYDV Personel Alım İlanı

ÇANKIRI İLİ MERKEZ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

PERSONEL ALIMI İLANI

Çankırı İli Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında istihdam edilmek üzere 2 (iki) Büro Görevlisi Sözleşmeli personel alınacaktır.

BÜRO GÖREVLİSİ

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8) Personel Alımında ÖSYM tarafından 2011 ve 2012 yıllarında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü (KPSS) 3(üç) türünden en az 60 puan almış olmak.

9) Adaylar, başvurulan pozisyon için mülakat listesi açıklanıncaya (mülakat listesine girilmesi durumunda mülakat sonuçlanıncaya) kadar sadece 1 ilana başvuru yapabilecektir.

10) Mülakata, özel şartlara ilişkin kanıtlayıcı belgeleri teslim eden adaylar arasından KPSS P3?ten en yüksek puanı alan açık kadro sayısının 3(üç) katı kadar aday çağrılacaktır.

11) Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak,

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1) 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin birinden mezun olmak.

2) Bilgisayar sertifikasına sahip olmak(Bilgisayar kullanabilirliğini ispatlayan belge)

3) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

4) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak

5) Sınavı kazanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair sağlık raporu.

6) Alımı gerçekleştirilecek personel için kendisinin Çankırı İli sınırları içerisinde ikamet ediyor olduğunu gösterir Nüfus Müdürlüğünden alınacak ikametgâh belgesi.09/11/2012 tarihinden sonra yapılan ikamet değişiklikleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

Başvurular 13/11/2012 ? 20/11/2012 tarihleri arasında(20/11/2012 Salı günü mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecektir) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün ?SYDV Personel Alım İlanları? bölümü üzerinden online olarak yapılacaktır.(www.sosyalyardimlar.gov.tr/) (http://app.aile.gov.tr/vakifilan/)

Mülakata girmeye hak kazanan adayların listesi 21/11/2012 tarihinden itibaren Çankırı Valiliğinin http://www.cankiri.gov.tr/ Resmi Web sitesinde yayınlanacaktır

Mülakata hak kazanan adayların başvuru için istenen belgeleri 23/11/2012 Cuma günü saat 17.00?ye kadar Çankırı ili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına Şahsen teslim etmek zorundadır. Posta yoluyla ve belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru esnasında Kurumumuz tarafından alınan belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- İş başvuru dilekçesi

3- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf

4- Geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak (KPSS sonuç belgesi fotokopisi)

5- Sürücü belgesi fotokopisi (B-C veya E sınıfı Sürücü Belgesi)

6- Diploma fotokopisi

7- Adli sicil belgesi

8- Erkek adaylarda Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair belge

9- Bilgisayar kullanabildiğine dair belge

10- Kendi el yazısıyla yazmış olan özgeçmiş mektubu (doğum yeri, doğum tarih, öğrenim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri ve hobileri konulardan bahsedilecektir.)

11- Personel alımı için başvuracakların kendisinin Çankırı İli sınırları içerisinde ikamet ediyor olduğunu gösterir Nüfus Müdürlüğünden alınacak ikametgâh belgesi.

12- Mülakat sınavını kazanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair sağlık raporu. (sözleşme imzala aşamasında istenecektir.)

MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

Alınacak olan Büro Görevlisi için Başvuran adaylar arasından, KPSS P3 puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday (6 kişi) mülakata çağırılacaktır.

Mülakata girmeye hak kazanan adayların listesi ve mülakat tarihi, 21/11/2012 tarihinden itibaren Çankırı Valiliğinin http://www.cankiri.gov.tr/ Resmi Web sitesinde yayınlanacaktır. Diğer taraftan mülakata girmeye hak kazanan adaylara, işe başvuru dilekçelerinde bildirdikleri iletişim adresleri aracılığıyla bilgi verilecektir. Bu bildirimler tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adayların evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta ve sözleşme imzalayıp, imzalamamakta serbesttir.

İrtibat için: Çankırı İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Cumhuriyet Mah. Necip Fazıl Kısakürek Sok. Hükümet Konağı Kat:2 ÇANKIRI

Tel: 0 376 213 52 84 / Fax: 0 376 213 52 84