Denizli Tavas SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Ekim 2012 07:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli Tavas SYDV Personel Alım İlanı

T.C. DENİZLİ İLİ

TAVAS İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

?SOSYALYARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ? PERSONEL ALIM İLANI.

BAŞVURU KOŞULLARI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün 03.04.2012 tarih ve 1223 sayılı yazıları eki 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları,İş Tanımları,Nitelikleri,Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esasları düzenleyen 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı ve 25.04.2012 tarih ve 2012/14 sayılı Genelgeleri ve 13.08.2012 tarih ve 14575sayılı yazıları gereğince, 4857 sayılı İş Yasası uyarınca, 1 (Bir) Adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacak olup, konu ile ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir.

I- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7)En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak ve Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2011 veya 2012 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

8) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak,

9) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,

B)ÖZEL ŞARTLAR

1-Özel şart aranmamaktadır.

II-MÜLAKAT SIRASINDA ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1-Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti.

2-Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-2011 veya 2012 yılı KPSSP3 Sınav Sonuç Belgesi aslı veya onaylı sureti,

4- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sınavı kazanandan sınav sonrası İstenecektir.)

5- Varsa Bilgisayar Sertifikası ve varsa ehliyet fotokopisi

6- Özgeçmiş,

7-- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

8-Adli sicil kaydı

9-2 adet fotoğraf

III-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx
adresinden yapacaklardır.Başvurular 02.10.2012-11.10.2012 tarihlerinde online olarak yapılacaktır. Bu tarihten sonra müracaat yapılamayacaktır.Adaylar, http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx sitesinde yayınlanan ilanlardan, başvurulan pozisyon için mülakat listesi açıklanıncaya (mülakat listesine girilmesi durumunda mülakat sonuçlanıncaya) kadar sadece 1 ilana başvuru yapabileceklerdir.Birden fazla ilana başvuranların başvuruları iptal edilecektir.

2-Başvurular arasından, başvuru süresi bittikten sonra adaylar KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak en düşük puana doğru sıralanır ve işe alınacak personel sayısının 3 katı kadar aday mülakata çağırılır.Mülakata çağrılan son adayla eşit puanı olan adaylar da mülakat listesine dahil edilir.Mülakata çağrılacak aday listesi 12.10.2012 tarihinde www.tavas.gov.tr adresinde ilan edilecek bu ilan tebligat yerine geçecektir.Ayrıca başvuru esnasında adayların belirttiği telefon numaraları aranarak, ya da e-mail adreslerine bildirilecektir.Bu üç bildirimlerin herhangi biri tebligat yerine geçecek olup, ayrıca yazılı bildirimde bulunulmayacaktır. Mülakat sonucu 1 (bir) adet Sosyal Yardım ve İncele Görevlisi unvanına seçilen aday Genel Müdürlüğe bildirilir. Genel Müdürlük kontrolü sonucunda işe başlatılır.

3- Başvuru sonucunda mülakata girmeye hak kazanan adaylar istenen belgeleri 16.10.2012 Salı günü saat 17.30?a kadar Tavas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının Hükümet Konağındaki bürosuna şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ya da kargo vb. yollarla yapılan teslimler kabul edilmeyecektir.Vakfımız Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için özel şart kıstası belirlememiş olup istenen belgeler genel şartlar kapsamında istenilmektedir.

4- Mülakata çağrılan adaylardan eksik belge ve yanlış ve gerçeğe aykırı beyanda bulunanların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır Mülakata gelmeyen adaylar ve eksik, yanlış ve gerçeğe aykırı belge veren adaylar haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

5-Verilen süre içinde görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılan kişilerin sözleşmeleri iptal edilip yerine Mülakat Komisyonun belirlediği sıradaki yedek aday çağrılabilir ve sözleşme imzalanabilir.

6-Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda iş kanununa göre istihdam edildiğinden, devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyona yerleştirilen personel herhangi bir nedenle ( eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamaz.

7- Mülakat 17.10.2012 günü saat:14:30?da Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacaktır.

8- Vakıf Sınav Komisyonu ve mütevelli heyeti mülakat sonucu adayları işe alıp almamakta, her aşamada sınavı iptal edip etmemekte serbesttir.

IV- İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Denizli İli Tavas İlçesi Tavas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı - Hükümet Konağı Tavas /DENİZLİ Ayrıntılı Bilgi İçin Vakıf Müdürlüğü Tel: Tavas SYD Vakfı : (258) 613 19 37

Bu ilan http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx ve www.tavas.gov.tr adreslerinde ilan edilmiştir.

İLANEN DUYURULUR.

Tavas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı