Açıköğretim Fakültesi Önlisans Öğrenci Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Eylül 2005 00:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Açıköğretim Fakültesi Önlisans Öğrenci Alım İlanı

ANADOLU ÜNiVERSiTESi REKTÖRLÜĞÜ

AÇIKÖĞRETlM FAKÜLTESi 2005-2006 ÖĞRETİM YILI MESLEK EĞİTİMİ ÖNLİSANS PROGRAMI ve BiLGi YÖNETiMi ÖNLİSANS PROGRAMI BAŞVURU ve KAYIT DUYURUSU

2005-2006 öğretim yılında Kara, Deniz, Hava Kuvvet Komutanlıkları ve içişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze bildirilen Meslek Eğitimi Onlisans Programına kayıt yaptıracak adayların ve 2005 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemiyle Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi Onlisans Programına yerleştirilen adayların kayıt işlemleri, başvuru ve kayıt olmak üzere Ikl aşamada gerçekleştirilecektir, isteyen adaylar AOF bürolarından Başvuru ve Kayıt Kılavuzu alabilirler.

Meslek Eğitimi Onlisans Programına kayıt yaptıracak adaylar 08-22 Eylül 2005 tarihleri arasında , Bilgi Yönetim Onlisans Programına kayıt yaptıracak adaylar ise 16-22 Eylül 2005 tarihleri arasında http://aofkaylt.anadolu.edu.tr internet adresinden ulaşacaktan siteden başvuru yapacaklardır. Başvuru yapmadan bürolardan kayıt yaptırmak mümkün değildir.

Adaylar, Internetten başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra kendilerinden istenen kayıt belgelerini hazırlayarak 15-22 Eylül 2005 tarihleri arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarına başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle başvuru ve kayıt yaptıramayanlar 23 Eylül 2005 tarihinde yukarıda belirtilen Internet sitesinden başvurularını yaparak, mazeretlerini kanıtlayan resmi belge ile, seçtiği Açıköğretim Fakültesi bürosuna başvurarak kayıt yaptırabilirler. Mazeretleri devam edenlerin kayıtlarını, tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile mazeret belgesini, büroya getiren yakınları yaptırabilecektir. 23 Eylül 2005 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvurulan kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

İlgili Kuvvet Komutanlığı ve içişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce Üniversitemize bildirilmeyen adayların başvuruları ve kayıtları hiçbir şekilde yapılmaz.
Internetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adayların, kayıt süresi içerisinde kayıt belgelerini hazırlayarak herhangi bir AOF bürosunda kayıtlarını yaptırmaları gerekir. Kayıtla ilgili resmi çağrı bu ilanla yapılmaktadır.

Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz. Belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez.

Kayıt süresi uzatılmayacaktır. 15-22 Eylül 2005 tarihleri arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler.

17 Eylül 2005 Cumartesi günü Açıköğretim Fakültesi büroları açık olacak ve kayıt için başvuran adayların kayıtları yapılacaktır.

osta ile kayıt yapılmaz. Kayıt belgelerini; Üniversitemiz Rektörlüğü, Açıköğretim sistemiyle öğretim yapan Fakülteler veya bir başka birime posta ile gönderen adayların kayıtlan kesinlikle yapılmayacak ve belgelerinin kaybından Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.

KAYIT YAPTIRILABİLECEK AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARI

Kilis ili hariç, her ilde en az bir Açıköğretim Fakültesi bürosu vardır. Kayıt yaptırmak için başvurulabilecek büro adresleri kayıt kılavuzunda bulunmaktadır. Ayrıca büro adreslerini iletişim Merkezi 0-222-330 41 21. 0-222-330 84 15, 0-222-330 81 77, 0-222-320 69 06 telefon numaralarından, ya da "http://www.anadolu.edu.tr" internet adresinden "Açıköğretim Sistemi" "Büro Hizmetleri" linkinden öğrenebilirsiniz.