Merkez Bankası Kadın Sekreter Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Eylül 2012 20:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkez Bankası Kadın Sekreter Alım İlanı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA KADIN SEKRETER ALINACAKTIR

Bankamız teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere sınavla kadın Sekreter alınacaktır.

1- ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR

Türkiye'de veya yabancı ülkelerde, denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İletişim Fakültelerine dahil programlar ile Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı, ingiliz Dili ve Edebiyatı ile Mütercim-Tercümanlık programlarında lisans ya da yüksek lisans eğitimi almış olmak,

2011 veya 2012 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)'ndan 60 ve üzerinde KPSSP1 puanı almış olmak,

İyi derecede İngilizce bilmek [son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan, Kamu Personeli Yabancı Dil' Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)'ndan en az 70 veya Test of English as a Foreign Language (TOEFL) Paperbased Test (PBT)'den en az 561 veya Internet-based Test (IBT)'den en az 84 veya International English Language ı, Testing System (IELTS)'den en az 5 puan almış olmak veya Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)'ndan en az 42 yabancı dil sorusunu doğru olarak cevaplamış olmak], - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak (28/09/1982 tarihinden sonra doğanlar. Bankamız çalışanları için bu şart aranmaz.), - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde yazılı diğer nitelikleri taşımak.

2- SINAVLAR

KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlayarak yapılacak sıralama sonucunda ilk 45 aday (45. adayla aynı puanı alan adaylar da dahil) sözlü sınav-mülakata çağrılacaktır. Sözlü sınav-mülakat Ankara'da yapılacak olup, sınav yeri, tarihi ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) insan Kaynakları sayfasında ilan edilecektir. (Adaylara ayrıca yazılı olarak duyuruda bulunulmayacaktır.)

3- BAŞVURU Adayların 17 Eylül 2012 tarihinden 28 Eylül 2012 tarihi çalışma saati sonuna kadar, Bankamız internet sitesi (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru ve sınav sürecine ilişkin detaylı bilgiye Bankamızın internet sitesinden ulaşılabilir. Adaylarla başvuru sırasında bildirdikleri e-posta adresi yoluyla iletişim kurulacaktır. Güncel e-posta adresi bildirmeyen veya yanlış bildiren adaylarla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul edilmeyecektir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.