Mardin Midyat SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Eylül 2012 11:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mardin Midyat SYDV Personel Alım İlanı

PERSONEL ALIM İLANI

Midyat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirlenen şart ve usullere göre 8 adet "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" unvanlı personel alınacaktır.

Aşağıda belirlenen şartları taşıyan adayların, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat süresi 11.09.2012 - 21.09.2012 tarihleri arasıdır. Sistem üzerinden müracaat eden adaylar, müracaatına müteakip 24 Eylül 2012 tarihinde saat 17:00 ' ye kadar evraklarını teslim edebileceklerdir. Evrak teslim adresi Midyat Hükümet Konağı Zemin Kat adresinde bulunan Vakıf Bürosudur.

Personel alımında aranacak şartlar

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,(Kimlik Fotokopisi)

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak(11.09.1977 ve Sonrası doğ.),

4)Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,(Halen askerlik görevini yapan ve 01.10.2012 tarihinden önce terhis olacağını gösterir belge ibraz eden adayların başvuruları alınacaktır)

5)Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek hastalığının bulunmaması(Sağlık raporu)

6) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

7) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.(Sabıka Kaydı)

8) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi unvanı ile alınacak personelin, aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

a) 4 Yıllık Lisans Mezunu Olmak (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak)

b) ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2011-2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

c) İyi derecede bilgisayar kullanabilmek(Operatörlük veya Programcılık Sertifikası),

DİĞER HUSUSLAR:

1)Fon Kurulunun 16.02.2012 tarihli ve 2012/1 sayılı kararıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin norm kadro standartları, nitelikleri, özlük hakları ve çalışma şartlarına ilişkin esaslarına göre işlem yapılacaktır.

2)İlan metninde belirtilmeyen hususlar hakkında 3294 sayılı kanun ve 02.08.2006 tarih ve 2006/4 sayılı kararı ile mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

3)Açılan ilanlara başvurular http://app.aile.gov.tr/vakıfilan/IlanListesi adresinden online

olarak alınacak ve sistem tarafından KPSSP3 puan kontrolleri yapılacaktır.

4) Usul esaslar uyarınca, başvuruların KPSSP3 puanına göre sıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacak ve şartları taşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini Vakıflara teslim edecektir

5)Ayrıntılı bilgi http://www.mardin.gov.tr/web/ ve http://www.midyat.gov.tr/ adreslerinden öğrenilebilir.

Belgelerin teslim edilmesi sonrasında başvurusu kesinleşen adaylar arasından Vakıfça belirlenen şartlara uygunluğa göre Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 türünde almış oldukları puanlar itibariyle sıralanarak, en yüksek puanlı 24 kişi (alınacak personel sayısının 3 katı aday) mülakata çağırılarak alınacak 8 kişi belirlenecektir.

Mülakat 25 Eylül 2012 tarihinde saat 09:00 da Midyat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda başlayacak ve aynı gün bitmemesi halinde ertesi gün de devam edecektir. Alım kararının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmasından sonra işe başlatılacaktır.

İŞ ŞARTLARI VE ÜCRET DURUMU

İstihdam edilecek olan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri; Sosyal yardım ve proje başvuru sahiplerinin ve Genel Sağlık Sigortası gelir testine ilişkin başvuru sahiplerinin muhtaçlığına ilişkin araştırmalarını mahalinde yürütmek, Mütevelli Heyetine sunulmak üzere "Sosyal İnceleme Raporunu" hazırlamak ve diğer kamu hizmetleri ile ilgili olarak hedef kitleye yönelik danışmanlık ve yönlendirme faaliyetlerini yürütmek. Bu ünvan için hazırlanan İş Tanım Formunda yer alan görevleri yapacaklardır.

İstihdam edilecek olan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri ile Vakfımızın Özel Hukuk Tüzel Kişiliğine hazi bir kurum olması sebebiyle 4857 sayılı İş Kanununa göre İşçi statüsünde Belirsiz Süreli Sözleşme yapılacaktır.

İstihdam edilecek olan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlilerine Vakıfların derecelendirilmelerine göre hazırlanan ve Fon Kurulunca belirlenen ücretler ödenir. Çalışma saatleri hafta içi 08.00 ? 17.00 saatleri arasında günlük 8 saat olmak üzere haftalık toplam 40 saattir. İşin deneme süresi 2 ay olup, Vakıf Mütevelli Heyetince işe uygun görülmemesi durumunda sözleşme feshedilebilir.

İlgililere ilanen duyurulur. 11.09.2012

Ayrıntılı bilgi için Vakıf Müdürü Orhan GÜNEL Tel: 04824621903-4622044

Adres: Midyat Hükümet Konağı Zemin Kat

Müracaat Tarihleri :11/09/2012 - 21 /09/2012 tarihleri arasındadır.