Hatay Yayladağı SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Eylül 2012 09:20, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hatay Yayladağı SYDV Personel Alım İlanı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞE ALIM İLANI

Yayladağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınaaşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik FonKurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulanVakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm KadroStandartları, Nitelikleri,Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar?ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca aşağıdaki esaslar dahilinde (1) ADET SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞE ALINACAKTIR.

I- PERSONEL ADAYLARINDA ARANACAK ŞARTLAR;

Personel adaylarında aranacak genel ve özel şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak.

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisibulunmamak.

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesindebelirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yılveya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletingüvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşısuçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüyekullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesatkarıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılıksuçlarından mahkûm olmamak.

7) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir bölümündenmezun olmak.

8)2011-2012 Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünde en az 60 puanalmış olmak.

9) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecekvücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

10) Yayladağı ilçesinde ikamet ediyor ve görev aldığı takdirde Yayladağıilçesinde ikamet etmeyi sürdüreceğini taahhüt etmek.

11) Asgari B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

12) İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.

13) İşe alınacak personel için 2 ay deneme süresi olacaktır.

II-MÜLAKAT AŞAMASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1-Üzerinde TC Kimlik Numarası yazılıbulanan nüfus cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi.

2-Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 3 adetvesikalık fotoğraf.

3-KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi.

4-Adli Sicil Belgesi.

5-Bitirdiği okul veya çıkış belgesininaslı veya onaylı sureti.

6-İyi derecede Bilgisayar Programları kullanıyorolmak. (Windows, Word, Excel, Powerpoint vb. gibi bilgisayar programlarınıkullandığını gösteren M.E.B. kurumları onaylı sertifikaya sahip olmak veyabilgisayar dersi aldığına dair belge sunmak.)

7-Özgeçmiş. (Özgeçmiş mektubunda doğumyeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri,bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri,hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

8-Erkek adaylar için askerlikle ilgilisiolmadığına dair belge.

III-BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1-Başvurudabulunacak adayların, 13/09/2012 tarihinden21/09/2012 tarihi mesai saati bitiminekadar www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanıbölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

2-Başvurusüresi sonunda mülakat tarihinden önce kurumumuz tarafından alınacak belgeler incelendiktensonra, eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3-Başvuru sonucunda mülakatagirmeye hak kazanan adaylar istenen belgeleri 25.09.2012 Salı günü saat 17.30?akadar Hatay İli Yayladağı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma VakfıBaşkanlığı Hükümet Konağı 3. Kat adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

4-Sözlü mülakat esnasında veya sonrasındagerçeğe aykırı beyanda bulunduğu belirlenen adayların müracaatları kabuledilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

5-Başvuran adaylar, KPSSpuanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personelsayısının 3 katı aday sözlü mülakata çağrılacaktır.

Mülakattarihi :26/09/2012

Mülakat Başlangıç Saati:09:00

MülakatYeri : Yayladağı Kaymakamlığı Toplantı Salonu.

Önemli Telefonlar

İletişim Bilgileri