Erzurum Uzundere SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Eylül 2012 08:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erzurum Uzundere SYDV Personel Alım İlanı

ERZURUM İLİ / UZUNDERE KAYMAKAMLIĞI

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

MÜTEVVELLİ HEYETİNİN 12.09.2012 TARİH VE 17 SAYILI KARARI GEREĞİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Uzundere Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 12.09.2012 tarih ve 2012/17 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından sınav ile daimi süreli (6 Ay Deneme Süresi olmak üzere) 1 adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? olarak personel alımı yapılacaktır.

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak .(Ay dikkate alınmaksızın 1977 yılı ve daha sonraki yıllarda doğanlar başvurabilir)

4- Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esasların 6. Maddesi uyarınca askerliğini tecil ettirmiş ya da askerlikten muaf olmak.

5-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.?

6-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından son iki yılda (2011-2012 ) yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

2- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için Üniversitelerin 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ( Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İstatistik, Ekonometri, Çalışma ekonomisi, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden birinden mezun olmak)

3- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, her türlü iklim ve arazi şartlarında inceleme yapabilmek, çalışabilmek,

4- Erzurum İli ve ilçeleri nüfusuna kayıtlı olmak ve/veya son bir yıl içerisinde Erzurum İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak.

5- Sınavlarda başarılı sayılıp sözleşme imzaladığı takdirde Uzundere İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

6- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe özelliklerini taşımak

7- En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak,

8- Bilgisayar ve ofis programlarını iyi derecede kullanabilmek,

2-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1-Başvurular Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün http://www.sosyalyardimlar.gov.tr/tr/ internet adresinden 13.09.2012 - 20.09.2012 tarihleri arasında yapılacaktır. SYDV personel alım ilanları menüsünden yapılacak online başvuru "ön başvuru" niteliği taşıyacak olup, özel şartlar bölümünde belirtilen ve başvuru için istenilen belgeleri 21.09.2012 Cuma günü saat:17:00 ye kadar Uzundere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Uzundere Hükümet Konağı, Uzundere/ Erzurum) adresine teslim eden adaya "Evrak Alındı Belgesi" verilerek başvuru kabul edilmiş olacaktır. Posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

2- Başvuru esnasında kurumumuz tarafından alınan belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanların başvuruları eksik belgeleri kendilerine yazılı bildirilerek başvuruları kabul edilmeyecektir.

3- Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları mülakat komisyonunca kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

4- Mülakata çağrılacak adaylar 21.09.2012 Cuma günü mesai bitiminden sonra Uzundere Kaymakamlığı internet sitesinden (http://www.uzundere.gov.tr/) ve Kaymakamlık ilan panosundan ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

5- Başvuru belgeleri alındıktan ve incelendikten sonra kabul edilenler için mülakat 02.10.2012 tarihinde Saat: 10.00' da Kaymakamlık Makam odasında Mülakat Heyeti tarafından yapılacaktır.

3-BAŞVURU YAPAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER :

1) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı,

2) Nüfus Müdürlüğü'nden alınan nüfus kayıt örneği ve İkametgah Belgesi

3) 2011 veya 2012 yılı KPSS 3 sınav sonuç belgesi

4) 3 adet vesikalık fotoğraf,

5) Ehliyet fotokopisi

6) Çalışmasına engel olmadığını gösterir sağlık raporu (Sınav sonrası kazanan adaydan istenecektir)

7) Adli sicil kaydı,

8) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

9) Özgeçmiş (A4 kağıdının bir yüzünü geçmeyecek şekilde ),

10) Bilgisayar ve diğer konularda alınan sertifikalar.

NOT:

(1) İstenilen belgelerin suret veya fotokopileri ile başvuru yapılabilecek ancak asılları başvuru sırasında ibraz edilecektir. Fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir.

(2) Sınavı kazanan aday Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün onayından sonra işe başlatılacaktır. Genel Müdürlükçe sınav işlemleri onaylanmayan aday Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan herhangi bir hak talebinde bulunamaz.

3) Verilen süre içinde görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılan kişilerin sözleşmeleri iptal edilip yerine Mülakat Komisyonun belirlediği sıradaki yedek aday çağrılabilir ve sözleşme imzalanabilir.

4) Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Müracaat Yeri: Uzundere Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı - Hükümet Konağı Kat:1 Uzundere / Erzurum

Tel: (442) 791 31 43

Email: [email protected]

İLANEN DUYURULUR 12.09.2012