Bayburt Demirözü SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Eylül 2012 16:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bayburt Demirözü SYDV Personel Alım İlanı

T.C.

DEMİRÖZÜ KAYMAKAMLIĞI

DEMİRÖZÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Bayburt Demirözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca şartları tutan adaylar arasından 1 adet ?Büro Görevlisi? ünvanında toplam 1 personel istihdam edilecektir.

1- ADAYLARDA ARANANACAK ŞARTLAR

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevinin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak,

8) Adli ve idari soruşturma sonucunda atanmasına engel bir durumu bulunmamak,

9) En az 4 yıllık lisans mezunu olmak,

10) T.C.Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2011 veya 2012 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

B) ÖZEL ŞARTLAR

1-En az 4 yıllık Lisans mezunu olmak

2-Son başvuru tarihi itibariyle Demirözü ilçesi sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak ve yerleştirme sonucuna göre de ilçede ikamet etmeyi taahhüt etmek,

3-Bilgisayar programlarını (Windows,Word,Excel,powerpoint,photoshop v.b.programlar) kullanabiliyor olmak ve yeterlilik durumunu gösteren belgeye sahip olmak.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Personel İş Talep Formu

2- Diploma veya mezuniyet belgesi aslı veya fotokopisi

3- Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi

4- 2011 veya 2012 yılı KPSSP3 sınav sonuç belgesi aslı veya internet çıktısı

5- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

6-Sağlık Kurulu Raporu (Yerleştirme sonucuna göre istenecektir)

7- Askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge

8- Adli Sicil Belgesi

9- Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgelerin asılları veya fotokopileri

10- Adayların özgeçmişi (Kendi el yazılarıyla)

Başvuruda bulunacak adayların, 10/09/2012 Pazartesi günü ile 17/09/2012 tarihi saat 17:00? ye kadar başvurmaları gerekmektedir. Başvurular http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ adresinden veya Genel Müdürlüğümüzün http://www.sosyalyardimlar.gov.tr/tr/ adreslerinden yapılacaktır. Mülakat 18.09.2012 çarşamba günü saat 14:00 de Demirözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır.

3-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYULMASI VE İSTİHDAMIN YAPILMASI

1-Demirözü ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından oluşturulan 5 kişilik Değerlendirme Komisyonunca Sözleşmeli personel istihdamı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

2-Başvuru sırasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3-Başvuran adaylar içerisinde şartları uygun olan ve KPSSP3 puan türünden 60 ve üzeri puan alan adaylar arasından en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere alınacak personelin 3 katı kadar (3 kişi) aday sözlü sınava çağrılacaktır. Sözlü sınava çağrılacak adayların isim listesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün web sitesinde ve Demirözü Kaymakamlığının www.demirozu.gov.tr.adresinden ilan edilecektir.

4-Komisyon tarafından başarı sıralaması yapılarak 1 adaya ait belirlenecek olan liste Mütevelli Heyetinin onayına sunulacaktır. Mütevelli Heyetinin onayını müteakiben sözleşme yapılmasına karar verilen elemanlarla sözleşme yapılarak istihdamları sağlanacaktır.

5-Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak istihdamları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır.

6-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup istihdamı yapıldıktan sonra görevine başlamayan istihdam edilmeyecektir. Ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanlar istihdam edilmeyecektir. Sözleşme imzalamış olanların sözleşmeleri fesih edilecektir.

7- Vakfımız mülakat sonucunda personel istihdam edip etmemekte ve işe başlangıç tarihini belirlemekte tamamıyla serbesttir.

4-SÖZLÜ SINAV YAPILMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ

Sözlü sınavda, adayların muhakeme gücü, bir konuyu kavrama, özetleme ve ifade etme yeteneği, genel ve fiziki görünümü ile davranış ve tepkilerinin göreve uygunluğu, yetenek ve kültürü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı da göz önünde bulundurularak sözlü sınav kurulu başkan ve üyelerinin her biri tarafından ayrı ayrı 100 tam puan üzerinden puan verilir. Verilen bu puanların aritmetik ortalaması sözlü sınav puanına teşkil eder. Sözlü sınavda başarılı olmak için alınan puanın 70?ten az olmaması gerekir.

Sözlü sınavda ayrıca genel kültür, vatandaşlık bilgisi ve SYD vakfı mevzuatlarıyla ilgili sorular sorulabilir.

Sınav kurulu sözlü sınav sonuçlarını bir tutanakla tespit eder.

MÜRACAT YERİ ve DETAYLI BİLGİ İÇİN

Demirözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

Demirözü SYD Vakfı Telefonu : (458) 411 6001