Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Eylül 2012 07:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz birimlerinde, (giderleri döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıstjnlmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar" da yer alan ek 2'incı maddenin (b) fıkrasına göre 2 (adet) sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru İrtibat Tel: 0 252 211 10 91 -0 252 211 10 96 Başvuru Tarihleri: Başvurular, ilanımızın Türkiye genelinde yüksek tirajlı 5 (bes) gazeteden birinde yayımlanmasını izleyen 15 (on beş) gün içerisinde alınacaktır.

POZİSYON ADET AÇIKLAMA
Büro Personeli 1

? Maliye bölümü lisans mezunu olmak

- Hayal Sigortası ve Satış Temö Epml Programı Sertifikasına sahip olmak

- Belgelendirmek koşuluyla bireysel emeklilik alanında hayat ve diğer sigortacılık işlemleri konusunda 5 yılhk tecrübeye sahip olmak.

Büro Personeli 1

- Kamu Yönetimi bölümü lisans mezunu olmak

- Milli Eğitim Bakanlığınca tespit edilen esaslara uygun olarak düzenlenen Bilgisayar Kursu sertifikasına sahip olmak.

? Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel Düzey Lisans sertifikasına sahip olmak.

İSTENİLEN BELGELER:

1 - Öğrenim Belgesi aslı ve fotokopisi

2- 2012 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi ve fotokopisi veya Internet çıktısı

3- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi 4-Fotoğraf (1) adet 5- iş talep formu

GENEL ŞARTLAR:

657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde yer alan, aşağıda belirtilen genel şartları taşıyor olmak, "Devlet memurluğuna alınacaklarda aşağıdaki genel veözel şartlar aranır

A) Genel şartlar:

1. Türk Vatandaşı olmak,

2. Bu Kanunun 40 inci maddesindeki yaş sarflarını taşımak,

3. Bu Kanunun 41 inci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,

4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

6. Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak."

ÖZEL ŞARTLAR;

1 - Belirtilen öğrenim düzeylerinden mezun olmak.

2- 2012 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve 2012/KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

NOT: Sözleşmeli personel alımında, 06,06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Karan ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştınlmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar* da yer alan hükümler esas alınacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

-Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 (on bes) gün içinde (mesai bitimine kadar) Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına, istenilen belgeier ile biriikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen yapılacaktır, Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI;

-KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman; başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde vwvw.mugla.edu.tr adresinden ilan edilecek olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır,

-İlan edilen boş pozisyon adedi kadar aday ataması yapılacaktır. Adaylann puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.

-Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerme yedek kazananlardan sırasıyla atama yapılacaktır.