Gümüşhane Kelkit SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Eylül 2012 15:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gümüşhane Kelkit SYDV Personel Alım İlanı

KELKİT İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Kelkit İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca 06/09/2012 tarih ve 33-10 sayılı Mütevelli Heyeti Kararı doğrultusunda, ÖSYM tarafından 2011 ve 2012 yıllarında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı P3 puan türünde 60 puan ve daha yukarı puan alanlar arasından mülakat ile 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacaktır.

1- İŞ İÇİN ARANAN NİTELİKLER

İşin Süresi : Daimi (2 ay deneme süreli)

Meslek : Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi.

Eğitim Durumu : Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak.

2- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak

8) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.

9) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

10) Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint v.b. ) kullanabiliyor olmak.

11) Askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak.

12) En az 1 (Bir) yıldır Kelkit?te ikamet ediyor olmak.

13) Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak.

3- ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Adaylar aşağıdaki belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini Kelkit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bizzat teslim edecektir.

1) Özgeçmiş.

2) Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi

3) Nüfus cüzdan fotokopisi

4) Geçerli dönem KPSS sınav sonuç belgesi fotokopisi

5) Sabıka kaydı olmadığına dair savcılık belgesi.

6) Askerlik terhis belgesi aslı veya sureti.

7) İkamet Belgesi (En az 1 yıl süre ile Kelkit?te ikamet ettiğine dair)

8) Tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu (Sınavı kazananlardan sınav sonrası istenecektir)

9) Varsa iş deneyim belgeleri.

4- SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Başvuruda bulunacak adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün www.sosyalyardimlar.gov.tr adresindeki personel alım ilanları bölümünden on line olarak 08/09/2012-18/09/2012 tarihleri arasında başvurarak yukarıda sayılan belgeler ile birlikte Kelkit İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünün Hükümet Konağı Kelkit/GÜMÜŞHANE adresine elden en geç 24.09.2012 Pazartesi günü saat mesai bitimine kadar teslim edeceklerdir. Bu tarihten sonra ya da eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2) İstenilen şartları taşıyan adaylardan puan sırasına göre alınacak personel sayısının üç katı kadar aday 25/09/2012 Salı günü saat 10:00?da yapılacak olan mülakata davet edilecektir.

3) Mülakat, Kelkit Kaymakamlığı toplantı salonunda oluşturulan komisyon marifetiyle yapılacak olup, ayrıca adayların araç kullanma yetenekleri, bilgisayar kullanma durumları ve muhasebe bilgileri test edilecektir.

Mülakat sonuçları 27.09.2012 tarihinde www.kelkit.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

Alınacak personel ile Mütevelli Heyet Kararından ve Genel Müdürlükçe sistem üzerinden onaylandıktan sonra belirsiz süreli sözleşme (2 ay deneme süreli) imzalanacaktır.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

MÜRACAAT/İRTİBAT ADRES VE TELEFONLARI

Kelkit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hükümet Konağı Kat:1

TEL/FAKS: (0456) 3172954 KELKİT/GÜMÜŞHANE