Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Ağustos 2012 08:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır Profesör kadrosuna başvuran adaylar; Öğretim uyesı başvuru formu ile birlikte onaylı lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerini, nüfus cüzdan suretlerini, özgeçmişlerini, yayın listelerini, tebliğlerini, bilimsel çalışmalarını, bilimsel çalışmalarına yapılan atıfları, eğıtım-oğretım faaliyetlerini ve 1 adet fotoğraflarını kapsayan altı nüsha dosyayı Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar; Öğretim uyesı başvuru formu ile birlikte yüksek lisans ve doktora belgelerini, kısa özgeçmişlerini, bilimsel çalışmalarını ve 1 adet fotoğrafı kapsayan dört nüsha dosyayı Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir Başvuran adaylara 2547 sayılı Kanunun 23. maddesi gereğince Üniversitemizce yabancı dil sınavı yapılacaktır.

Not:

* Profesör kadrosu daimi statüdedir ' Müracaat suresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

* Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*Adaylar, müracaatla ilgili her turlu bilgiyi Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığından sağlayabilirler.

* Başvuru formuna http www.yaloya.edu.tr/kategori 120 2 personel-daıre-baskanlıgı aspx adresinden ulaşılmaktadır

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANİ DERECESİ ADEDİ ARANAN NİTELİKLER

İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Din Felsefesi Prof. Dr. 1 1 Medeniyetler ittifakı konularında çalışmaları bulunmak.

İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Dinler Tarihi Yrd. Doç. 3 1 Hıristiyanlık ve islam üzerine mukayeseli çalışmaları bulunmak.

İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Din Sosyolojisi Yrd. Doç. 3 1 Mistik gelenekler üzerine çalışmaları bulunmak.

İlahiyat FakültesiTemel İslâm Bilimleri İslam Hukuku Yrd. Doç. 4 1 Islam-Modern Hukuk bağlamında mukayeseli çalışmaları bulunmak.

İlahiyat Fakültesi İslâm Tarihi ve Sanatları Türk İslam Edebiyatı Yrd. Doç. 3 1 Klâsik Türk edebiyatında sembolik anlatım konusunda çalışmaları bulunmak.