Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Temmuz 2012 09:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ege Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

BİRİM BÖLÜM ANABİLİMDALI KADRO ÜNVANI KADRO DERECESİ ADET AÇIKLAMALAR
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Su Ürünleri Mühendisi olmak, Su Ürünleri Minimal İşleme Teknolojileri konusunda çalışmış olmak.
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Su Ürünleri Mühendisi olmak, Emülsiyon Tipi Su Ürünleri Teknolojileri konusunda çalışmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBI FARMAKOLOJİ PROFESÖR 1 1 Farmakoloji Uzmanı Tıp Doktoru olmak, Bir Klinik Araştırma Merkezinde en az 10 yıl çalışmış olmak, Faz 1, Biyoyararlanım ve Biyoeşdeğerlik Araştırmalarında deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GENEL CERRAHİ DOÇENT 1 1 Üst Gastrointestinalsistem açık ve Laporoskopik Cerrahi,Renal Transplantasyon ve Robotik Cerrahisi Konularında deneyimli.(Robotik Cerrahi Sertifikası bulunmak.)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ DOÇENT 1 1 5 yıl Ortopedik Travmalar konusunda olmak üzere en az 10 yıl uzmanlık deneyimi bulunmak. ( İntramedüller Çivileme) konusunda Ortopedi eğitimi için eğitici deneyimli.

1 - 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak gerekir.

2 - Profesör kadrolarına başvuracakların 6 takım dosya, Doçent kadrolarına başvuracakların 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

3 - Başvurular Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma kriterlerine uygun olarak yapılacaktır.

4 - Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5 - Son müracaat tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.