Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Haziran 2012 09:25, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Farabı Hastanesi Başhekimliğinde. 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi. 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek u/ere. aşağıda belirtilen unvanlarda, yazılı ve /veya sözlü sınav yapılmaksızın 2010 KPSS(B) grubu sınavı ile ilgili puan türü (KPSSP3) esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır.

BİRİMİ UNVANİ ADEDİ ARANAN NİTELİKLER

FARABI HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ Hemşire 44 Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü (Lisans) Mezunu Olmak

1-Başvuracak adayların 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesin de belirtilen şartlara haiz bulunmaları

2-2010 KPSS (B) grubu sına\ına girmiş bulunmaları. 3-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

4-Müracatlann: ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai saati bitimine kadar: Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığının pdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir. Posta ile yapılan müracatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir

5- Sonuçlar KPSS Puan sıralaması dikkate alınarak, başvuru bitim tarihini takip eden 1 haflta içinde pdb.ktu.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

6- 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenleri fesih tarihinden itibaren I (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar

BAŞVURL İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1- Diploma örneği (Diploma aslı tarafımızca görülecek ve fotokopisi alınacaktır)

2-2010 KPSS Sonuç Belgesi

3- Personel Dairesi Başkanlığının pdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek başvuru dilekçesi.