Anadolu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 07 Temmuz 2005 00:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN
Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartlan taşıyan Profesör Doçent ve Yardımcı Doçent alınacakta. (Profesör ve Doçentler devamlı statüye atanacakta.)

Anadolu Üniversitesinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma ile İlgili Değerlendirme Ölçütleri'ni taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylanmn dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent ve yardımcı doçent adaylanmn bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde "Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-ESKİŞEHİR" adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim/Anasanat Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacakta. Duyurulur.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):
* FEN FAKÜLTESİ: Matematik Bölümü: Geometri Anabilim Dalı.

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):
* MÜHENDİSLİK-MİMÂRLIK FAKÜLTESİ: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı.
* PORSUK MESLEK YÜKSEKOKULU:
* BOZÜYÜK MESLEK YÜKSEKOKULU: İktisadi ve İdari Programlar Bölümü.

YARDIMCI DOÇENT:
* AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ: Uzaktan Öğretim Bölümü: Uzaktan Öğretim Anabilim Dalı.
* MÜHENDİSLİK-MİMÂRLIK FAKÜLTESİ: Çevre Mühendisliği Bölümü: Çevre Bilimleri Anabilim Dalı, Endüstri Mühendisliği Bölümü: Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı, İnşaat Mühendisliği Bölümü; Hidrolik Anabilim Dalı, Kimya Mühendisliği Bölümü Kimyasal Teknolojiler Anabilim Dalı
* FEN FAKÜLTESİ: Kimya Bölümü: Analitik Kimya Anabilim Dalı, Biyoloji Bölümü: Zooloji Anabilim Dalı, Matematik Bölümü Geometri Anabilim Dalı.
* İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: İktisat Bölümü: İktisat Teorisi (İngilizce ÜDS/KPDS En az 80 puan). Anabilim Dalı, İşletme Bölümü: Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı
* ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacıj* Meslek Bilimleri Bölümü: Farmakoloji Anabilim Dalı.
* GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: İç Mimarlık Bölümü: İç Mimarlık Anasanat Dalı.
* İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: Basın ve Yayın Bölümü.
* HUKUK FAKÜLTESİ: Kamu Hukuku Bölümü: Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı.
* DEVLET KONSERVATÜVAR1: Sahne Sanatlan Bölümü: Tiyatro Anasanat Dalı.