Gülşehir SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mayıs 2012 09:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gülşehir SYDV Personel Alım İlanı

NEVŞEHİR İLİ GÜLŞEHİR İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Gülşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan ?SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımlan, Nitelikleri, Özlük Haklan ve Çalışma Şanlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü? nün 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı Genelge doğrultusunda 1 (BİR) adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanında ERKEK personel istihdam edilecektir

İşin Adı: Sözleşmeli Personel Alımı

İşin Süresi: Belirsiz Süreli

Deneme Süresi: 2 Aydır

Personelin Unvanı: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

İstihdam Edilecek Personel Sayısı: 1 (BİR)

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

3- Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş. 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6- Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

7- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8- 4 Yıllık Yükseköğretim kurumlarının, unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 60 puan almış olmak şartları aranır.

9- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve müracaat edilen iş pozisyonu için belirtilen nitelikleri taşımak.

10-Vakıf personelinin istihdam edildiği vakıfta çalışması esastır. İş kanunu hükümlerine göre istihdam edilen ve aynı tüzel kişiliğe sahip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan personelin tayin hakkı bulunmamaktadır.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1) En az 4 yıllık Eğitim veren Yüksek Öğrenim Kurumlarına bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Uluslar Arası İlişkiler), Siyasal Bilgiler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Sosyoloji Bölümlerinden mezun olmak.

2) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.2010-2011

3) İşe başlaması durumunda Gülşehir İlçesinde ikamet edeceğini taahhüt etmek.

4) İyi derecede Bilgisayar Programlarını kullanabilmek ve Muhasebe konusunda iyi derecede kendisini geliştirmiş olmak. (Tercih Sebebidir)

5) En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. (Çalışma zamanı yoğunlukla Vakıf dışında saha çalışması şeklinde olacağından araç kullanımında tecrübeli olmak tercih Sebebidir)

6) Seyahat engeli bulunmamak.

7) Askerliğini yapmış olmak.

8) Sürekli saha çalışması yapılacağından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak.

9) Erkek adayların başvurusu değerlendirilecektir.

10) Özel veya genel şartlardan herhangi birini taşımayanların başvuruları, bu kişiler mülakat sıralamasında olsalar bile Vakfımız mütevelli heyetince reddedilecektir.

2- BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1) Özgeçmiş (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

2) Nüfus cüzdanı fotokopisi ve Adres bilgilerini içeren Nüfus Aile Kayıt Örneği

3) Diploma veya mezuniyet belgesi

4) KPSS sonuç belgesi

5) 4 adet vesikalık fotoğraf

6) Adli Sicil Belgesi

7) Sağlık Kurulu Raporu (Ataması yapılanlardan)

8) Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge

9) Sürücü belgesi fotokopisi

10)Bilgisayar yeterlilik durumunu gösterir belge. (Sertifika vb.)

Not: Fotokopisi verilecek belgelerin müracaat esnasında aslı yada noter onaylı suretlerinin ibrazı zorunludur.

3- MÜRACAAT, MÜLAKAT VE DİĞER HUSUSLAR:

1- Açılan ilanlara başvurular http:app.aile.gov.tr/vakif ilan Listesi adresinden online olarak alınacak ve sistem tarafından KPSS puan kontrolleri yapılacaktır. Başvuruların KPSS puanına göre sıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacak ve şartları taşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek birer fotokopisini Vakfa teslim edecektir. İlanlara Başvuru süresi 16.05.2012-23.05.2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır.

2- Başvuru sonunda mülakata girmeye hak kazanan adayların listesi, Mülakat tarihi ve Nihai Sınav sonucu oluşacak atanan adayların listesi Hükümet Konağı ilan panosunda ve Kaymakamlık resmi internet sitesi olan http://www.gulsehir.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- Sınav komisyonunun mülakat sonucunda istenen personel sayısına ulaşamaması halinde diğer adaylara çağrı yapılabilecektir.

4- Nihai Sınav Sonucu, geçerli KPSS puanı ile adayın Sözlü Sınavdan almış olduğu puanın aritmetik ortalaması ile belirlenecektir. Nihai sınav sonucu notu 60 puandan aşağı olmamak üzere en yüksek puan alan 1 asil 1 yedek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi tespit edilecek ve atanmak üzere mütevelli heyetinin onayına sunulacaktır.

5- Atanmaya hak kazanan adaylar, sonuçların Hükümet Konağı İlan Panosundan ve http://www.gulsehir.gov.tr adresinden ilan edilmesinden itibaren 7 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak, Gülşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adayların yerine Nihai Sınav sonucunda oluşan başarı sırasına göre ve belgelerini tamamlamış olmak kaydıyla yedek aday ile sözleşme imzalanacaktır.

6- Sınavı kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu ve Adli sicil belgesi istenecektir.

7- Verilen süre içinde başvurmayan, sınavı kazandıktan sonra görevine başlamayan veya aranılan genel ve özel şartlardan herhangi birini taşımadığı sonradan anlaşılanların işe alımları iptal edilerek yerine şartları taşıyan yedek adayın alımı yapılacaktır. Belirlenen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını tamamlamayanların yerine puan sırasına göre diğer adaylardan alım yapılabilir.

8- Vakfımız Mütevelli Heyeti Mülakat sonucunda personel alımı yapıp yapmama hususunda serbesttir.

5- İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat Yeri: Gülşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Hükümet Konağı, Kat : 3 / Gülşehir / NEVŞEHİR

Telefon: (384) 411 3899

İlana çıkılmasından sonra; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı veya Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından gelen emirleri uygulamada ve gerekli değişiklikleri yapmak husususun da mütevelli heyeti ve sınav komisyonu ayrı ayrı yetkilidir.

İLAN OLUNUR.