Çardak SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2012 15:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çardak SYDV Personel Alım İlanı

T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DENİZLİ ÇARDAK

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile SYD vakıfları Personelinin ?Norm Kadro Standartları,Nitelikleri , Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar?ın uygulanmasına ilişkin 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı ve 25.04.2012 tarih ve 2012/14 sayılı genelgeler kapsamında (1) Büro Görevlisi ünvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacaktır.

A)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personelinin Norm Kadro Standartları İş Tanımları Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin esasların personel alımında aranacak şartlar başlıklı 6.maddesinde belirtilen şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1)Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2)Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3)18 yaşını bitirmiş olmak,35 yaşını doldurmamış olmak,

4)Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5)Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53.maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar ,zimmet ,irtikap, rüşvet ,hırsızlık sahtecilik dolandırıcılık ,güveni kötüye kullanma hileli iflas ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7) Görevinin özelliğine göre eğitim yaş tecrübe gibi özel şartlarını taşımak.

8) Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Büro Görevlisinde 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarının her bir ünvanının iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ösym tarafından yapılan geçerli kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İhtiyaç duyulması halinde mütevelli heyeti tarafından yabancı dil bilmek bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlarda aranabilir.

B)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

BÜRO GÖREVLİSİ (1 Kişi)

1) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak

2) İşe alım sürecinde geçerli olan kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

3) Tercihen Word ,Excel, Powerpoint ve Windows işletim sistemini bilmek

4) Varsa iş deneyim belgesi

5) Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1) Başvurular internet üzerinden 09.05.2012-19.05.2012 tarihleri içerisinde Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün (http://app.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx) adresindeki SYDV personel alım ilanları menüsünden online olarak yapılabilecektir.

2) İşe alımla ilgili ilan www.cardak.gov.tr. www.denizli.gov.tr www.iskur.gov.tr adresinden yayınlanacaktır.

MÜLAKAATTAN ÖNCE İSTENİLECEK BELGELER

1)Başvuru Dilekçesi

2)Diploma (Aslı veya noter tastikli onaylı sureti)

3)TC Kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi

4) KPSS sınav sonuç belgesi (Aslı veya onaylı sureti)

5) Taahhütname

6) Özgeçmiş (A4 Kağıdının ön yüzüne sığacak şekilde)

BAŞVURUYA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Mülakata çağırılan adaylar İstenilen belgeler ile birlikte 24.05.2012 Perşembe günü en geç saat 17:00 a kadar Çardak ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı Kat 2 Çardak/DENİZLİ adresine alındı belgesi karşılığında şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Posta yolu ile veya 3. şahıslar yoluyla müracaat kabul edilmeyecektir. Gelmeyenler haklarını kaybetmiş sayılırlar.

2) Başvuru sırasında işe alım ilanına uygun belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir

3) Başvuru belgeleri alındıktan ve inceledikten sonra kabul edilenler için mülakat 25.05.2012 tarihinde saat 10:00 da Kaymakamlık Toplantı Salonunda mülakat heyeti tarafından yapılacaktır.

4) İşe başlatılan aday Çardak ilçesi mülki hudutları dahilinde ikamet etmek zorundadır. Başvuru esnasında ilçe dışında oturan kişiler işe alınması durumunda 15 gün içerisinde Çardak İlçesine yerleşerek belgesini vakfa sunmak zorundadır. Aksi takdirde aday işe giriş şartlarından birini kaybetmiş sayılır. Herhangi bir nedenle belirtilen sınırlar dışında oturulmasına izin verilmeyecektir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Çardak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Hükümet Konağı Kat 2 ÇARDAK/DENİZLİ

TLF: 0 258 851 24 57

NOT :

BAŞVURU DİLEKÇESİ VE TAAHHÜTNAME ÖRNEKLERİ AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞTIR

T.C

AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DENİZLİ ÇARDAK

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınızda Belirsiz süreli sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere ilan edilen ?Büro Görevlisi? kadrosuna müracaat etmek istiyorum.

Gereğini arz ederim.

ADRES : TARİH :??/?../2012

İMZA

EV TELEFONU :

CEP TELEFONU ADI-SOYADI

T.C. KİMLİK NO :

T.C

AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DENİZLİ ÇARDAK

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

TAAHHÜTNAME

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınızda Belirsiz süreli sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere ilan edilen ?Büro Görevlisi? kadrosuna müracaat etmiş bulunmaktayım, Sınav sonucunda yerleştirmeye hak kazandığım takdirde hakkımda aşağıda belirtilen sorgulamaların yapılmasına ve Adli sicil belgesi ve tam teşekkülü Devlet hastanesinden sağlık kurulu raporu getireceğimi taahhüt ederim.

Gereğini arz ederim.

ADRES : TARİH :??/?../2012

İMZA

EV TELEFONU :

CEP TELEFONU ADI-SOYADI

T.C. KİMLİK NO :