Bozkurt SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2012 14:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozkurt SYDV Personel Alım İlanı

T.C. BOZKURT KAYMAKAMLIĞI

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile SYD vakıfları Personelinin ?Norm Kadro Standartları,Nitelikleri , Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar?ın uygulanmasına ilişkin 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı ve 25.04.2012 tarih ve 2012/14 sayılı genelgeler kapsamında İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında istihdam edilmek üzere belirsiz süreli sözleşmeli 1 (Bir) Büro Görevlisi alınacaktır.

A)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personelinin Norm Kadro Standartları İş Tanımları Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin esasların personel alımında aranacak şartlar başlıklı 6.maddesinde belirtilen şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1) Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7) Görevinin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartlarını taşımak.

8) Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Büro Görevlisinde 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarının unvanının iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İhtiyaç duyulması halinde mütevelli heyeti tarafından yabancı dil bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlarda aranabilir.

B)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

BÜRO GÖREVLİSİ (1 Kişi)

Vakfa başvuran vatandaşlarla görüşerek talepleri kaydeder, genel büro hizmetlerini yürütür ve Vakıf Müdürünün vereceği diğer görevlerini yerine getirir.

1) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak,

2) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,

3) Varsa iş deneyim belgesi,

4) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak veya iş başlangıcı itibariyle başvuru yapmak,

5) Bozkurt İlçemizde ikamet ediyor olmak veya edebilecek durumda olmak (İşe alındığı takdirde Bozkurt'ta ikamet etmek zorunludur),

6) Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak.

C) BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1) Başvuruda bulunacak adaylar 10 Mayıs 2012 Perşembe ? 20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 17.00?ye kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

2) Başvurular Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesinden (http://app.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx) online olarak yapılacaktır.

D) MÜLAKATA ÇAĞRILACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1- Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi,

2- Diploma (Aslı veya noter tasdikli onaylı sureti),

3- KPSSP3 sınav sonuç belgesi (Aslı veya onaylı sureti),

4- Özgeçmiş (A4 kâğıdının bir yüzünü geçmeyecek şekilde),

5- Ekte örneği verilen Taahhütname,

6- Askerlik durumunu gösterir belge,

7- Ehliyet Aslı ve Fotokopisi (Varsa).

E) İŞE ALIM SÜRECİ

Online olarak başvuran adaylar KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak sıralanır ve alınacak personel sayısının 3 (üç) katı kadar aday mülakata çağrılır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenir.

Mülakat neticesinde genel şartları ve varsa Vakıf tarafından belirlenmiş özel şartları taşıyan adaylardan iş için uygun görülen aday/ adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilir. Yapılan kontrol neticesinde Genel Müdürlük tarafından işe alım koşullarını taşıdığı tespit edilen kişiler işe başlatılır.

BAŞVURUYA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Mülakata çağrılan adayların belgeleri kurumumuz tarafından incelendikten sonra eksik belgesi olanlar mülakata alınmayacaktır.

2) İstenen belgeler alındıktan ve inceledikten sonra kabul edilen adaylar, 15 gün içinde Vakıf Mütevelli Heyetinin belirleyeceği bir gün ve saatte mülakata çağrılacaktır.

3) İşe başlatılan adayın Bozkurt İlçesinde ikamet etmesi zorunludur. Başvuru esnasında İlçe dışında ikamet eden kişilerin, işe alınmaları durumunda Bozkurt ilçesine yerleşerek, ikametgah belgesini Vakfa sunması zorunludur. Aksi takdirde aday işe giriş şartlarından birini kaybetmiş sayılır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Bozkurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Hükümet Konağı Bozkurt/DENİZLİ

TLF: 0258 831 44 58

Yukarıda belirtilen kriterler Vakıf Mütevelli Heyetince 09.05.2012 tarihinde belirlenmiştir.

T.C AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BOZKURT SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI TAAHHÜTNAME

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınızda Belirsiz Süreli Sözleşmeli Personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere ilan edilen ?Büro Görevlisi? kadrosuna müracaat etmiş bulunmaktayım. Sınav sonucunda yerleştirmeye hak kazandığım takdirde, hakkımda her türlü sorgulamaların yapılmasını, Adli Sicil Belgesi, Bozkurt İlçesinde ikamet ettiğime dair İkametgah Belgesi ve Tam Teşekkülü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu Raporu getireceğimi kabul ve taahhüt ederim.

Gereğini arz ederim.
..../05/2012

ADRES : Adı Soyadı

İmza

Ev Telefonu :

Cep Telefonu :