Sincik SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2012 14:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sincik SYDV Personel Alım İlanı

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ADIYAMAN İLİ SİNCİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA

VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları personelinin norm kadro standartları ve çalışma şartlarına ilişkin esasları doğrultusunda, Sincik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin 09/ 05 / 2012 tarih ve 6 sayılı kararı gereği 3 adet Soysal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 1 adet Büro Görevlisi olmak üzere toplam 4 Belirsiz Süreli Sözleşmeli 6 ay deneme sureli personel alınacaktır. Adaylarda aranacak şartlar ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

A) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME ÖREVLİSİ

Personel alımında aranacak şartlar.

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak.

ÖSYM tarafından 2010-2011 Yıllarında yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak

B) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1) Sosyal Yardım Ve İnceleme görevlisi

a) 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Eğitim Fakülteleri, Fen ve Edebiyat Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler ) bölümlerinden mezun olmak.

b) Bilgisayar programlarını kullanabilmek, sertifikası bulunmak (tercih sebebidir)

c) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

d) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak (tercih sebebidir.)

e) İşe alımdan sonara Sincik ilçesinde ikamet etmek.

f) Görevin öelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

2-Büro Görevlisi

Personel Alımında Aranacak Genel Şartlar

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak.

ÖSYM tarafından 2010-2011 yıllarında yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

Üniversitelerin 4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe bölümlerinden yada 4 yıllık herhangi bir fakülteden mezun olmak.

Personel Alımında Aranacak Özel Şartlar.

a) 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,Siyasal Bilgiler Fakültesi, Eğitim Fakülteleri, Fen ve Edebiyat Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler) bölümlerinden mezun olmak.

b) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

c) Bilgisayar programlarını kullanabilmek, sertifikası bulunmak ( tercih sebebidir.)

d) Görevin özelliğine göre eğitim,yaş,tecrübe gibi özel şartları taşımak.

e) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak (tercih sebebidir.)

f) İşe alımdan sonra Sincik ilçesinde ikamet etmek.

C) BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1- Başvuruda bulunacak adayların 10/ 05 /2012 tarihi ile 21/ 05 /2012 tarihi mesai saati bitimine kadar www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

D) BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- İş başvuru dilekçesi

3- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf

4-Geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç belgesi (KPSS sonuç belgesi fotokopisi)

5- Sürücü belgesi fotokopisi

6- Diploma fotokopisi

7- Adli sicil belgesi

8- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair belge

10- Kendi el yazısıyla yazmış olan özgeçmiş mektubu (doğum yeri, doğum tarih, öğrenim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri ve hobileri konulardan bahsedilecektir.)

11- Sınavı kazandıktan sonra görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair bir hastaneden alınacak sağlık raporu.

E) SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuran adaylar, her bir pozisyon için KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır ve bir aday ancak bir pozisyon için müracaat edebilecektir. Ayrıca her pozisyon için de 3 katı kadar yedek aday belirlenecektir.

2- Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi en geç 23 / 05 /2012 Çarşamba günü Kaymakamlık internet sitesinden (www.sincik.gov.tr) duyurulacak; ayrıca Vakfın 0 416 421 25 02 numaralı telefonundan da öğrenilebilecektir. Diğer taraftan sınava girmeye hak kazanan adayların, işe başvuru dilekçelerinde bildirdikleri cep telefonları aranılarak bilgi verilecektir. Bu bildirimler tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- Sözlü sınav 25/ 05 / 2012 Cuma günü saat: 10:00 da Sincik Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Mütevelli Heyeti tarafından belirlenen mülakat heyeti tarafından yapılacaktır.

4- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

5- Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek eleman çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

6- Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir.

F) DİĞER HUSUSLAR

1-Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

2-Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı yerleştirme sonucundan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ İÇİN BAŞVURU FORMLARI

YARDIMCI HİZMET GÖREVLİSİ BAŞVURU FORMLARI