Malkara SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Mayıs 2012 09:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Malkara SYDV Personel Alım İlanı

MALKARA KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA 1 SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Tekirdağ İli Malkara İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca 09/05/2012 tarih ve 2012 / 18 Sayılı Mütevelli Heyeti Kararına göre şartları tutan adaylar arasından 1 adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? ünvanlı personel istihdam edilecektir.

1 ? İŞ İÇİN ARANAN NİTELİKLER

İşin Süresi : Daimi (2 ay deneme süreli)

İstenen İşgücü Sayısı : 1 (Bir)

Meslek : Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Eğitim Durumu : Üniversitelerin Dört yıllık Lisans Programlarının;

1- Kamu Yönetimi,

2- Uluslar arası İlişkiler,

3- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,

4- İşletme ve İktisat Fakültesi,

5- İşletme, Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi,

6- Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık,

7- Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler,

8- Yukarıda sayılı programların herhangi birinde Yüksek Lisans bitirmiş olmak veya bir yüksek lisans programına kayıtlı öğrenci olmak,

2- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak (erkek adaylar için)

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanunun 53 ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, yedimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak,

8) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2011 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

9) 657 Sayılı Devlet memurları Kanununun 48. Maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak,

10) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak,

11) Adli Sicil kaydı bulunmamak,

A) ÖZEL ŞARTLAR

1) En az 5 yıl sigortalı olarak iş tecrübesine sahip olmak,

2) B sınıf sürücü belgesine sahip olmak, aktif olarak araç kullanabilir olmak,

3) Başvuru tarihi itibariyle en az 5 yıldır Malkara İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak,

4) Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak,

5) İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, vb. kullanabiliyor olmak, grafik ve slayt hazırlamak) kullanabiliyor olmak,

6) Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içersinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak,

7) Adayların İngilizce yeterlilik durumunu gösteren (KPDS, KPSS, TOEFL, IELTS) gibi belgelerin ibraz edilmesi tavsiye edilmektedir.

3- MÜLAKATA ALINACAK PERSONELDEN İSTENECEK BELGELER

Aşağıda istenen belgelerin sınav tarihine kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. Sınavda başarılı olan adaydan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir.

1- Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı suretiyle, Yüksek Lisans belgesi,

2- (T.C.Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı ve ehliyetinin tasdikli bir fotokopisi,

3- 2011 yılı KPSSP 3 sınav sonuç belgesi,

4- 2 adet vesikalık fotoğraf,

5- Sabıka kaydı,

6- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sınavı kazanandan sınav sonrası istenecektir)

7- İş deneyim belgelerinin fotokopisi,

8- Askerlik terhis belgesi veya sureti / Askerlikten muaf olduğuna dair belgenin aslı veya sureti,

9- Başvuru dilekçesi, kısaca özgeçmişi (özgeçmiş belgesinde iş deneyimleri, özel yenetekler, bilgisayar ve yabancı dil bilgi ve seviyesi, neden bu işe müracaat ettiği, gelecekteki hedefleri, özet aile bilgilerinden bahsedilecektir)

4- SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Başvuruda bulunacak adaylar, 10/05/2012 den 14/05/2012 Pazartesi günü saat 17.00?a kadar http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ilanListesi.aspx adresinden online olarak başvurularını yapabilecektir.

2) Sıralamaya girerek mülakata davet edilmeye hak kazanan 3 adaydan, imzalı iş talep dilekçesi ve istenilen diğer belgelerle birlikte 15-16 Mayıs 2012 tarihlerinde saat 17.00?ye kadar Malkara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı kat 3 adresinde bulunan Vakıf bürosuna şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

3) 22/05/2012 Salı günü saat 10.00?da Kaymakamlık Toplantı Salonunda Vakıf Başkanı İlçe Kaymakamının Başkanlığında oluşturulan Mülakat Heyetince mülakat yapılacaktır.

4) Başvur yapan kişiler mülakata çağrılma durumlarının sistem üzerinden kontrol edilebileceğinden mülakat aşamasına kadar Vakıflar başvuru yapan kişilere ilişkin bir işlem yapmayacaktır.

5) Başvuru sırasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

6) Sözlü sınav sonucunda istenilen kriterlere uygun aday belirlenememesi halinde, Vakıf Mütevelli Heyeti personel alımını gerçekleştirmeme hakkına sahiptir.

5- DİĞER HUSUSLAR

1) Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet Memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar,

2) Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrağı, yerleştirme sonucundan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

6- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI VE ATAMALARIN YAPILMASI

1) Malkara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulacak olan Değerlendirme komisyonu tarafından, Sözleşmeli personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

2) Başvurusu kabul edilen adaylar komisyon tarafında değerlendirilerek 1 asil, 1 yedek olmak üzere 2 aday Mütevelli Heyetinin onayına sunulacaktır. Mütevelli Heyeti tarafından yapılacak olan mülakat sonrası seçilen asil adaylara ait bilgiler sistem üzerinden Genel Müdürlüğe bildirilecektir. Genel Müdürlükçe yapılacak olan inceleme ve değerlendirme sonucu durumu uygun bulunan adaylarla sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

3) Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek eleman çağrılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

4) Sağlık raporu sadece yerleştirmesi yapılan adaylardan istenecektir.

5) Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağrılabilir.

6) Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

Başvuruların http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ adresine online olarak yapılması gerekmektedir.