Doğanşar SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2012 14:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Doğanşar SYDV Personel Alım İlanı

T.C. AİLE VE POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DOĞANŞAR İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün 03.04.2012 tarih ve 1223 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin esasları düzenleyen genelge ve 24.04.2012 tarih ve 7 nolu Mütevelli Heyet Kararı doğrultusunda; İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (1) adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel bir (1) adet ??Büro Görevlisi?? unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacaktır. Buna ilişkin detaylı açıklamalar aşağıya çıkartılmıştır.

İşin Adı: Sözleşmeli Personel Alımı

İşin Süresi: Belirsiz Süreli ( İki Ay Denemeli )

İstihdam Edilecek Personel Sayısı: 2 (İki)

I - SOSYAL YARDIM İNCELEME GÖREVLİSİ

A- ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

B- ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR;

1-4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ( ihtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir.)

2- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2010 veya 2011 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

3- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak,

4- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak.(Bayan adaylar için ehliyet şartı aranmaz.)

5- İyi derecede Bilgisayar Programları Kullanıyor olmak.(Windows, Word, Excel, Powerpoint vb gibi bilgisayar programlarını kullandığını gösteren ve resmi geçerliliği olan sertifikaya sahip olmak)

6- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl sağlığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak,

7- Doğanşar İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.(Sınavda başarılı olan adaylar için geçerlidir.)

8- Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak.

Not: İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, vb. şartlar aranabilir.

II- BÜRO PERSONELİ

A- ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

B- ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1-Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun olmak,

2-İyi derecede Bilgisayar Programları Kullanıyor olmak.(Windows, Word, Excel, Powerpoint vb gibi bilgisayar programlarını kullandığını gösteren ve resmi geçerliliği olan sertifikaya sahip olmak)

3-Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2010 veya 2011 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

4- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak,

5- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl sağlığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak,

6-Doğanşar İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.(Sınavda başarılı olan adaylar için geçerlidir.)

7- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

III- MÜLAKATTAN ÖNCE İSTENİLECEK BELGELER

1- İş Talep Formu (Vakfımızdan temin edilecektir. )

2- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C.Kimlik Numarası Üzerinde yazan)

3- Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği

4- Diploma (Aslı veya onaylı sureti)

5- KPSS P 3 Sınav Sonuç Belgesi (Aslı veya onaylı sureti.)

6- Özgeçmiş. (A 4 kağıdının ön yüzünü geçmeyecek şekilde.) ve 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son Üç ay içerisinde çekilmiş)

7- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

8- Sürücü belgesi fotokopisi.

9- Bilgisayar Sertifikası.

10- Varsa İş Deneyim Belgesi.

11- Sağlık Durum Beyanı (Mülakatı kazanan adaylardan Tam teşekküllü hastaneden Rapor istenecektir.)

12- Adli Sicil Durum Beyanı. (Mülakatı kazanan kişinin adli sicil kaydı istenecektir,)

IV. BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1-Başvurular 10.05.2012 tarihinde başlayıp 21.05.2012 tarihi saat 17.00?da sona erecektir.

2-Başvurular Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü (www.sosyalyardimlar.gov.tr) web Sitesindeki ?SYDV Personel Alım ilanları? link?inden (http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx) internet üzerinden yapılacaktır. Posta yoluyla veya Vakfa bizzat başvuru kabul edilmeyecektir.

3-03.05.2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Görevlilerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmenliğin: 17. maddesi hükümlerine istinaden Sosyal Yardım İnceleme ve Büro Görevlisi için başvuruda bulunan adaylardan sistem tarafından belirlenen KPSS P3?den en yüksek puandan başlamak üzere her bir pozisyon için 3 (üç) aday mülakata kabul edilecektir. Eşit KPSS puanı almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısını birden fazla olması halinde bu adaylar tamamı sözlü mülakata çağrılacaktır.

4-Mülakata girmeye hak kazanan adaylar 22.05.2012 tarihinde Doğanşar Kaymakamlığının www.dogansar.gov.tr İnternet adresinde ilan edilecek olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

5-Mülakata çağrılacak adaylar Mülakata çağrılacak adaylardan istenecek belgeler bölümünde yazılı belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 25.05.2012 tarihi saat 17.00?a kadar teslim edeceklerdir. Bu süre içerisinde belgelerini teslim etmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

6-İstenilen şartları taşıyan adaylara Vakfımızca kurulan komisyon tarafından 28 /05 / 2012 tarihinde saat 13.00?da Kaymakamlık Toplantı Salonu?nda mülakat yapılacaktır.

7-Mülakat sınavında, Vakfımızca oluşturulacak mülakat komisyonu marifetiyle, Sosyal Yardım Ve İnceleme Görevlisi olarak 1 asil 1 yedek, Büro Görevlisi olarak 1 asil 1 yedek aday tespit edilecektir. Kendini ifade, sosyal diyalog, iletişim becerisi ve görev konusu ve yakın alanlardaki genel kültür ve kavrama becerileri bilgisi kriterleri gözetilerek puanlama yapılacaktır. Mülakat sınavını kazananlar www.dogansar.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

8-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır.

9- İşe alınacak Personele Fon Kurulunun 16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı Kararının 10 uncu maddesiyle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esasların eki EK- ( I ) sayılı cetvelde belirlenen ücret verilecektir.

10-Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

11-Vakfımız mülakat sınavı sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İletişim Bilgileri:

SYDV ADRESİ : Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı / Hükümet Konağı

SYDV İLETİŞİM ADRESİ Tel: 0-346-881 24 01 0-346 881 21 61 Fax: 0-346 881 24 01

İrtibat Kurulacak Kişi : Ali KOCAMAN Vakıf Müdürü

İlanen Duyurulur

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı