Sarayköy SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2012 13:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sarayköy SYDV Personel Alım İlanı

T.C. SARAYKÖY KAYMAKAMLIĞI

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile SYD vakıfları Personelinin ?Norm Kadro Standartları,Nitelikleri , Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar?ın uygulanmasına ilişkin 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı ve 25.04.2012 tarih ve 2012/14 sayılı genelgeler kapsamında 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 1 Büro Görevlisi, 1 Yardımcı Hizmetli Görevlisi olmak üzere toplam 3 belirsiz süreli sözleşmeli eleman alınacaktır.

A)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personelinin Norm Kadro Standartları İş Tanımları Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin esasların personel alımında aranacak şartlar başlıklı 6.maddesinde belirtilen şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1)Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2)Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3)18 yaşını bitirmiş olmak,35 yaşını doldurmamış olmak,

4)Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5)Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53.maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar ,zimmet ,irtikap, rüşvet ,hırsızlık sahtecilik dolandırıcılık ,güveni kötüye kullanma hileli iflas ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7) Görevinin özelliğine göre eğitim yaş tecrübe gibi özel şartlarını taşımak.

8)Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisinde 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarının her bir ünvanının iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ösym tarafından yapılan geçerli kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.İhtiyaç duyulması halinde mütevelli heyeti tarafından yabancı dil bilmek bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlarda aranabilir.

B)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR:

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİNDE ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR (1 KİŞİ)

1) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak

2) İşe alım sürecinde geçerli olan kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,

3)Word ,Excel, Powerpoint ve Windows işletim sistemini bilmek Milli Eğitim Bakanlığı kurumlarınca verilen sertifika ile belgelendirilmek,

4)Varsa İş Deneyim Belgesi,

5) Askerlik görevini yapmış olmak

6) Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak

BÜRO GÖREVLİSİ (1 Kişi)

1)4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak

2)İşe alım sürecinde geçerli olan kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

3)Word ,Excel, Powerpoint ve Windows işletim sistemini bilmek Milli Eğitim Bakanlığı kurumlarınca verilen sertifika ile belgelendirilmek .

4)Varsa iş deneyim belgesi

5)En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,(C,D,E ehliyet sahibi olması + puan olacaktır.)

6)Askerlik görevini yapmış olmak

7) Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak

YARDIMCI HİZMET GÖREVLİSİ (1 KİŞİ)

1)En az lise mezunu olmak

2) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,(C,D,E ehliyet sahibi olması + puan olacaktır.)

3)Vakfın ulaşım şoförlük temizlik yardım dağıtımı güvenlik ve evrak dağıtımı gibi işlerini yürütmek.

4 Varsa iş deneyim belgesi

5) Puanların eşitliği halinde konuşma yeteneği iletişim becerisi mülakat komisyonunca başarılı bulunan aday tercih edilir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1)Başvuruda bulunacak adayların istenilen belgeleri 09/05/2012 -21/05/2012 tarihleri arasında Sarayköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (Hükümet konağı Sarayköy/DENİZLİ) adresine alındı belgesi karşılığında şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2) Başvurular internet üzerinden Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün www.sosyal yardimlar.gov.tr adresindeki SYDV personel alım ilanları menüsünden online olarak da yapılabilecektir.

3) Başvuru esnasında kurumumuz tarafından alınan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

4)Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLECEK BELGELER

1)Personel işe giriş bildirim formu

2)Diploma veya Mezuniyet Belgesi

3TC Kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi

4) KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi

5) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

6) Adli sicil kaydı

7) 2 adet fotoğraf

8) Belirtilen bilgisayar programlarını bildiğine ilişkin belgeler.(sertifika milli eğitim bakanlığın kurumlarınca verilmiş olmalıdır.)

9) Sağlık raporu ( son 3 ay içinde tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu adaydan mülakat sonrası istenilecektir.)

Not: istenilen belgelerin suret veya fotokopileri ile başvuru yapabilecek ancak asılları başvuru sırasında ibraz edilecektir.Fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir.

BAŞVURUYA İLİŞKİN BİLGİLER

1) İstenilen belgeler ile birlikte 21.05.2012 günü en geç saat 17:00 a kadar Sarayköy ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı Sarayköy/DENİZLİ adresine alındı belgesi karşılığında şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.Posta yolu ile veya 3.şahıslar yoluyla müracaat kabul edilmeyecektir.

2) Başvuru sırasında kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir

3) Başvuru belgeleri alındıktan ve inceledikten sonra kabul edilenler için mülakat 23.05.2012 tarihinde saat 10:00 da Kaymakamlık Toplantı Salonunda mülakat heyeti tarafından yapılacaktır.

4) İşe başlatılan aday Sarayköy ilçesi mülki hudutları dahilinde ikamet etmek zorundadır. Başvuru esnasında ilçe dışında oturan kişiler işe alınması durumunda 15 gün içerisinde Sarayköy?e yerleşecek belgesini vakfa sunmak zorundadır.Aksi takdirde aday işe giriş şartlarından birini kaybetmiş sayılır.herhangi bir nedenle belirtilen sınırlar dışında oturulmasına izin verilmeyecektir.

MÜRACAAT YERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Sarayköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Hükümet Konağı SARAYKÖY/DENİZLİ

TLF:0258 415 20 12

Yukarıda belirtilen kriterler Vakıf Mütevelli Heyetince 08.05.2012 tarihinde belirlenmiştir.