İspir SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2012 07:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İspir SYDV Personel Alım İlanı

ERZURUM / İSPİR İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

İspir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından 1 adet erkek ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? ünvanlı personel istihdam edilecektir.

I-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış olmak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8) Adli ve İdari soruşturma sonucunda, atanmasına engel bir durum bulunmamak,

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2010 veya 2011 yılında yapılan Kamu Personel Seçme sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

2- Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinin; Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, Eğitim Fakülteleri, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlşkiler ve Sosyal Hizmetler bölümünün birinden mezun olarak lisans diplamasına sahip olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak.

3- İspir ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, (Sınavda başarılı

olan aday İçin geçerli)

4- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya

vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

5- En az B sınıfı sürücü sahibi olmak.

6- Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak.İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b. ) kullanabiliyor olmak.

7- Varsa iş deneyim belgesi

8- İşin Süresi: Daimi (6 Ay Deneme Süreli)

9- İstenilen İşgücü Sayısı: 1 (bir)

II- BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Aşağıda istenen belgelerin sınav tarihine kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. Sınavda başarılı olan adaydan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir.

1- Diploma veya geçici mezuniyet belgesi

2- 20120 veya 2011 yılı KPSS sınav sonuç belgesi

3- Nüfus cüzdanı tasdikli bir fotokopisi,

4- 2 adet vesikalık fotoğraf.

5- Askerlik terhis Belgesi

6. Adli Sicil Kaydı

7- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu

8. Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belge

9- B sınıfı sürücü belgesi

10- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve özgeçmişleri

III- SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adaylar yukarıda sayılan belgeler ile birlikte 21.05.2012 Pazartesi günü saat 17.00?a kadar İspir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı Kat:2 adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

2- Başvuran adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday (3 kişi) sözlü mülakata çağrılacaktır.

IV- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI VE ATAMALARIN YAPILMASI

1- İspir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Değerlendirmesi sonucu, sözleşmeli personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

2- Mülakat, 22/05/2012 Salı günü saat: 14.00 de İspir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Mütevelli Heyet huzurunda yapılacaktır. Başarı sıralaması yapılarak 1 asil, 1 yedek olmak üzere 2 aday belirlenecektir.

3-Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek eleman çağırılarak kendisiyle sözleşme- yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

4-Sağlık raporu ve adli sicil kaydı sadece yerleştirilmesi yapılan adaylardan istenecektir.

5-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir.

6- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

V - MÜRACAT YERİ ve İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat Yeri: İspir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı - Hükümet Konağı Kat:2

İspir / Erzurum

Tel: (442) 451 39 59

Email: [email protected]

İLANEN DUYURULUR