Niksar SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Mayıs 2012 14:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niksar SYDV Personel Alım İlanı
NİKSAR İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINDAN:

3 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI


Niksar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına aşağıda belirtilen niteliklerde; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin Esaslar" ile 4857 sayılı İş Kanununa göre şartları tutan adaylar arasından mülakatla sözleşmeli olarak 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 36 yaşından gün almamış olmak,

4. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf bulunmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, ihtilâs, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7. ÖSYM tarafından son yapılan KPSS sonuçlarına göre KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,

8. Çalışmasına engel olmayacağını gösteren beden, akıl hastalığı ve konuşma özrü bulunmadığına dair, tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık raporu

9. Mülakatta başarılı olduğu takdirde Niksar ilçe merkezinde ikamet etmeyi yazılı olarak kabul ve taahhüt etmek,

ÖZEL ŞARTLAR:

1. Örgün eğitim veren üniversitelerin Hukuk Fakültesi, Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler bölümlerinden lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından birinden mezun olmak,

2. Başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,

3. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak,

4.Beden, akıl ve konuşma özrü bulunmaması ve görevini engel teşkil edecek durumlarının olmaması

5. Adaylar değerlendirilirken, öncelikle vakıf görevleri ile ilgili olarak kişilik özellikleri, liyakat, uygun biçimde giyinme, kendini ifade etme yeteneği, algılama yeteneği, özgüven, bilgilerini aktarabilme tecrübe paylaşımı gibi özellikler değerlendirilecek olup, sıralamada bu gibi özellikler ve nitelikler dikkate alınacaktır.


BASVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

1. Başvurmak istediğine dair dilekçe ve özgeçmişi(doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi kişisel bilgiler)

2. Diploma veya mezuniyet belgelerinin fotokopisi,

3. Son yapılan KPSS soncuna göre KPSS P3 sınav sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı,

4. 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş),

5. Askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belgenin aslı veya sureti,

6. Çalışmasına engel olmayacağını gösteren tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu

7. Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi,

18.Adli sicil belgesi

9.Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği.

10.Vakıf Müdürlüğünden temin edilecek olan başvuru formu

SINAVA BAŞVURU VE SINAV ESASLARINA İLİŞKİN BİLGİLER:

1. İstekli adayların, yukarıda sayılan belgelerle birlikte 02.05.2012 tarihinden itibaren 21.05.2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Niksar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen ve posta yolu ile müracaat edeceklerdir. Ayrıca Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Web sayfasından internet aracılığıyla online olarak http://www.sosyalyardimlar.gov.tr/tr/adresinden SYDV Personel Alım İlanları bölümünden başvurularını yapacaklardır. Bu tarihten sonra ya da eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. ( adaylardan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir.)

2. KPSS P3 puan türünde, en yüksek puandan başlamak üzere başvuruda bulunan adaylar arasından, alınacak personel sayısının 3 katı kadar aday çağrılacaktır. Şartları elverişli adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Web sayfasından http://www.sosyalyardimlar.gov.tr/tr/adresinden SYDV Personel Alım İlanları bölümünden, http://www.niksar.gov.tr/Web sitesinden ve Hükümet Konağı ve ilan panosundan ilan edilecektir.
3.Mülakat 25 Mayıs 2012 tarihinde saat 10:da Niksar Kaymakamlığı Vakıf Toplantı Salonunda yapılacaktır.

4. İtirazlar, Niksar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına yapılabilecektir.

5. Mülakatı kazanan adaylar yetkili makam onayından sonra http://www.niksar.gov.tr/Web sitesinden ve Hükümet Konağı ilan panosundan ilan edilecektir.Bu ilan adaylara ve 3. kişilere tebligat mahiyetinde olup ayrıca bir bildirim hükümlülüğü bulunmamaktadır.

6. mülakatı kazananlar mülakat tarihinden itibaren 15 gün içerisinde göreve başlayacaktır. Sınavı kazanan aday, görevine süresi içinde başlamadığı takdirde, hiçbir adli ve idari işleme gerek kalmaksızın yetkili organ kararıyla sınavı kazanan adayın ataması iptal edilerek sırasıyla yedekler göreve davet edilir.

7. Sözleşmesi yapılarak göreve başlatılan aday 6 ay süre ile denemeye tabi tutulur. Deneme süresinde performansı yeterli görülmeyen adayın görevine son verilir.

8. Eksik belge ile başvuranlar veya aranan niteliklere uygun olmadığı anlaşılanlar mülakata alınmayacaklardır.

9. Başkasının yerine mülakata girdiği ya da girmeye teşebbüs ettiği anlaşılanlar hakkında yasal işlem yapılacak, ayrıca asıl aday sınava alınmayacaktır.

10. Başvuru belgelerinin gerçeğe aykırı olduğunun sonradan anlaşılması halinde, adayın ataması yapılmış olsa bile görevine son verilerek hakkında yasal işlem yapılacaktır.

MÜLAKAT KONULARI:

1.T.C.Anayasası

2. 5737 sayılı Vakıflar Kanunu

3. 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu

4. 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu

5. 4857 sayılı İş Kanunu

6. 2022 sayılı 65 Yaşını Doldurmuş, Muhtaç ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun

7. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu

8. 28.12.2011 tarih ve 28156 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Sağlık Sigortası Kapsamında Gelir Tespiti, Tescil ve İzleme Sürecine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik

9.3071 dilekçe kanunu


MÜRACAAT YERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Niksar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

Hükümüt Binası 1. Kat Niksar

Tel: +0356 5271089 / 5279687

Fax: +0 356 5279687