Altınova SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Mayıs 2012 08:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Altınova SYDV Personel Alım İlanı

T.C. ALTINOVA KAYMAKAMLIĞI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

ALTINOVA KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA İŞÇİ ALIM İLANI

YALOVA / ALTINOVA KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA BELİRSİZ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA 1 ADET SOSYAL İNCELEME GÖREVLİSİ VE 1 ADET BÜRO GÖREVLİSİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAKTIR.

Altınova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün Yayınlamış olduğu 03/04/2012 tarih ve 1223 sayılı-2012/12 nolu genelgesi ve vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ??06/02/2012 - 2012/01 nolu Kararı ile yürürlüğe konulan Norm Kadro Standartları, İş tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma şartlarına ilişkin Esaslar Gereği? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca, ÖSYM tarafından yapılan Geçerli olan (2010-2011) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan ve daha yukarı puan alanlar arasından mülakat ile Belirsiz Süreli 1 Adet Sosyal İnceleme Görevlisi ve 1 adet Büro Görevlisi sözleşmeli eleman alınacaktır.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3-18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4-Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5-Kamu Haklarından Mahrum bulunmamak,

6-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7-Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8-Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile Büro Görevlisinde, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

BELİRSİZ SÜRELİ SÖZLEŞMELİ SOSYAL İNCELEME GÖREVLİSİ PERSONELİ : (1 Adet Kadro)

1-Altınova İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, (Sınavda başarılı olan aday için geçerli)

2-Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisinde, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri)

3-ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

4-Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Herhangi bir kurumdan almış olduğu sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge)

5-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

6-En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

7-İşin süresi: Daimi (6 ay deneme süreli)

BELİRSİZ SÜRELİ SÖZLEŞMELİ BÜRO GÖREVLİSİ PERSONELİ : (1 Adet Kadro)

1-Altınova İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, (Sınavda başarılı olan aday için geçerli)

2-En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak.

3-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4-Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Herhangi bir kurumdan almış olduğu sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge)

5-ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

6-En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

7-İşin süresi: Daimi (6 ay deneme süreli)

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

1- Bitirdiği okul diploması veya okul çıkış belgesinin sureti,

2-(T.C.Kimlik Numaralı) Nüfus cüzdanın fotokopisi,

3-KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi (2010-2011)

4-Başvuru tarihi itibariyle Askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak.

5-Adli sicil kaydı,

6-Son 6 ay içersinde çektirilmiş 3 Adet Vesikalık Fotoğraf,

7-Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya sertifika,

8- Tam teşekküllü hastanelerden alınmış, çalışmasını ve seyahat etmesini engelleyecek sağlık problemi olmadığını gösteren sağlık raporu (Mülakat sınavını kazanan adaylardan istenecektir)

9-Özgeçmiş. (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, Doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

NOT : İstenilen belgelerin suret veya fotokopileri mülakata çağrılacak adaylardan istenecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1-Başvuruda bulunacak adayların, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ait resmi web sitesinin http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx adresinden 18.05.2012 günü saat 17:00 kadar online olarak ilgili pozisyonlara başvurmaları gerekmektedir.Posta, kargo, e-mail v.b şekilde gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

2-Sistem üzerinden başvuruda bulunan adaylar üzerinden en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere, her bir unvan itibariyle alınacak personel sayısının 3 (üç) katı aday mülakat sınavına çağrılacaktır.

3-Sınav, Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından mülakat yöntemiyle Altınova Kaymakamlığı Hükümet Konağı Toplantı Salonunda Kat:2 de 22.05.2012 tarihinde Saat 10:00?da gerçekleştirilecektir.

ÜCRETLER

- Ücret : İşe alınacak personele 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı karar ile düzenlenen, Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ekindeki EK- ( I ) sayılı cetvelde gösterilen ve Fon Kurulunca belirlenen Brüt ücret ödenecektir.

DİĞER HUSUSLAR

1-Sözleşmeli personel, kamu hizmetlerinin gördürülmesini temin maksadıyla, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atanmalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık, vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI VE ATAMANIN YAPILMASI

1-Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra KPSSP3 puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak ilan edilen kadro sayısı kadar adayın asil olarak ve yine aynı sayıda adayın yedek olarak kazandığı ilan edilip sözleşmeli personel olarak alımı yapılacaktır.

2-Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Mütevelli Heyeti tarafından, Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

3-Adayların evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen aday tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda yedek aday yerleştirilmeye hak kazanacaktır.

4-Sağlık raporu sadece yerleştirilmesi yapılan adaydan istenecektir.

5-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek adayın ataması yapılacaktır.

6-Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

MÜRACAAT YERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat Yeri : İş başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Resmi sitesindeki http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx adresinden direk ulaşıp başvuru yapabilirler.

Altınova SYD Vakfı : (226) 461 41 41

Vakıf Mütevelli Heyeti?nin Personel Alınmasına Dair

Karar Tarihi ve Nosu : 03/05/2012 ?16

İLANEN DUYURULUR 07/05/2012