Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/18124/
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 21:55

İnebolu SYDV Personel Alım İlanı

Haber Tarihi : 04 Mayıs 2012 09:08
İnebolu SYDV Personel Alım İlanı

KASTAMONU / İNEBOLU KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI MÜTEVVELLİ HEYETİNİN 02.05.2012 TARİH VE 10 SAYILI KARAR GEREĞİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 06.02.2012 tarih ve 2012/12 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından sınav ile 1 adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi?, 1 adet Büro Görevlisi ve 1 adet Yardımcı Hizmet Görevlisi olarak toplam 3 (üç ) adet personel alımı yapılacaktır.

1- ADAYLARDA ARANAN NITELIKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak .(Ay dikkate alınmaksızın 1977 yılı ve daha sonraki yıllarda doğanlar başvurabilir)

4-Askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak .

5-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.?

6-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

7-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

8- Sınavlarda başarılı sayılırsa İnebolu İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

9- Görevin özelliğine göre eğitim,yaş , tecrübe özelliklerini taşımak ;

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından son iki yılda (2010-2011 ) yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,(İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyet tarafından yabancı dil bilmek ,bilgisayar programları kullanabilmek v.b. özel şartlar aranabilir.)

2-Vakıf Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için Üniversitelerin 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ;( Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, Çalışma ekonomisi, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler bölümünün birinden olanlar tercih edilir.)

3- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak

4-İşin Süresi: Daimi (6 Ay Deneme Süreli)

5- Yardımcı Hizmetli için en az lise mezunu olmak .( en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olanlar tercih edilir.)( Yardımcı Hizmetli pozisyonuna başvuranlar için KPSS sınavına girmiş olma şartı bulunmamakla birlikte , bu sınavda alınmış puanlar tercih sebebi olabilir.)

2-SÖZLEŞMELİ PERSONELERE ÖDENECEK ÜCRET

ÜNVAN:Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi,Vakıf Büro Görevlisi ve Yardımcı Hizmetler Görevlisi

İL/İLÇE/KURUM: Kastamonu/İnebolu /SYDV

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için: 2.731,00 TL. brüt maaş

Büro Görevlisi için : 2.443,00 TL.brüt maaş,

Yardımcı Hizmet Görevlisi için : 1.644,00 TL. brüt maaş arasında olmak üzere Mütevelli

Heyetince belirlenecektir.

3-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgelerin sınav tarihine kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. Sınavda başarılı olan adaydan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir.

1-Sözleşmeli Personel İş Talep Formu

2-Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,

3-(T.C.Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı tasdikli bir fotokopisi,

4- 2010 veya 2011 yılı KPSSP 3 sınav sonuç belgesi yada noter onaylı sureti(Sadece Vakıf Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım inceleme Görevlisi için )

5-2 adet vesikalık fotoğraf. (son üç ay içinde çekilmiş )

6- Askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge,(erkek adaylar için )

7-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sınavı kazanandan sınav sonrası istenecektir)

8-Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve özgeçmişleri

9- Adli Sicil Belgesi (sabıka kaydı )

4-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx adresinden online olarak en son 17.05.2012 tarih (saat :17:00 ) itibariyle yapacaklardır. Bu tarihten sonra ya da eksik belge kabul edilmeyecektir.

2-03.05.2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Görevlilerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmenliğin: 17. maddesi hükümlerine istinaden Büro Görevlisi ,Sosyal Yardım ve inceleme Görevlisi için başvuruda bulunan adaylardan sistem tarafından belirlenen KPSS P3?den en yüksek puandan başlamak üzere 6 (altı) aday mülakata kabul edilecektir. İstenilen şartları taşıyan adaylara Vakfımızca kurulan komisyon tarafından 21 /05 / 2012 tarihinde saat 13:30?da inebolu Hükümet Konağı Toplantı Salonu?nda mülakat yapılacaktır. Yardımcı Hizmet Görevlisi için başvuruda bulunan adaylardan sistem tarafından belirlenen 3 (Üç)
aday mülakata kabul edilecektir. İstenilen şartları taşıyan adaylara Vakfımızca kurulan komisyon
tarafından 21/05 / 2012 tarihinde saat 13:30 ?da İnebolu Hükümet Konağı Toplantı Salonu?nda mülakat yapılacaktır.

3-Başvuru sırasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

5-DİĞER HUSUSLAR

1-Sözleşmeli personel ,ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır.Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen persone herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

6-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYULMASI VE ATAMALARINYAPILMASI

1-İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulan 3 kişilik Değerlendirme Komisyonu tarafından, Sözleşmeli personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

2-Başvurusu kabul edilen adaylar, başvuru süresi bittikten sonra, mülakata çağırılacaktır.

Sınav Komisyonu tarafından başarı sıralaması yapılarak ilan sonucunda personel sayısının 3(üç) katı kadar kişi geçerli KPSSP3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağırılır ve adaylar Mütevelli Heyetin onayına sunulacaktır. Mütevelli Heyetinin onayını müteakiben sözleşme yapılmasına karar verilen elemanlarla sözleşme yapılarak göreve başlatılacaktır.

3-Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek eleman çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

4-Sağlık raporu ve adli sicil kaydı sadece yerleştirilmesi yapılan adaylardan istenecektir. 5-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir.

6-Sürücü ehliyeti olmadan işe başlayan adayların 6 aylık deneme sürelerinde ehliyetlerini ibraz edememeleri durumunda daimi süreli sözleşme yapılmayacaktır.

7- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

7-MÜRACAT YERİ ve İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat yeri : İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

İnebolu/Kastamonu

İnebolu Kaymakamlığı: (366) 811 41 00

İnebolu SYD Vakfı : (366) 811 48 21

İLANEN DUYURULUR 02.05.2012