Mamak SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Mayıs 2012 15:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mamak SYDV Personel Alım İlanı

MAMAK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIMI 2012

Mamak İlçesi Sinyal Yoı dıııılaşıııa vc Dayanışma Vakfına, Aile vc Sosyal Politikalar Dakonlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün 03.04.2012 tarihi ve 2012/1 nolu Genelgesi doğrultusunda, 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile yürürlüğe giren SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin şartlar doğrultusunda 4857 Sayılı Iş Kanununa tabi ll(onbir) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 2(iki) Yardımcı Hizmet Görevlisi, unvanıyla personel istihdam edilecektir.

İşin Adı :Sözleşmeli Personel Alımı

İşin Süresi :Belirsiz Süreli (2 (iki) Ay Deneme Süreli)

Personel Ünvanı :Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Yardımcı Hizmet Görevlisi

İstihdam Edilecek Personel Sayısı :13(onüç)

1-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A)GENEL ŞARTLAR

1 -Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2-Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak

3-Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş, 35 yaşını doldurmamış olmak

4-Kamu haklarından mahrum bulunmamak

5-Ttlrk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihale ve alıra satımlara fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6-Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya askerlikle ilişkisi bulunmamak,

B)ÖZEL ŞARTLAR

*Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

4 yıllık yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak (Üniversitelerin Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Halkla İlişkiler. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olanlara öncelik tanınacak olup, bu bölümlerden yeterli aday bulunamaması durumunda sırayla İktisadi ve İdari Bilimler, Eğitim Fakülteleri ve diğer okullardan mezun olma durumuna göre değerlendirme yapılacaktır) yapılacak sıralama dahilinde, öncelikle örgün eğitim mezunu, kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek, hane ziyaretlerinde sağlıklı sosyal inceleme yapabilecek, bilgisayar ve ofis programlarını kullanabilen, tercihen yabancı dil(İngilizce) bilen) İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60
puan almış olmak(2010-2011)

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya özrü bulunmamak

Tercihen Ankara'da, ilçemize yakın bölgelerde, ikamet ediyor olmak,

Yardımcı Hizmet Görevlisi

* Erkek Adaylar İçin;

-Bilgisayar bilmek , (B) sınıfı sürücü ehliyet sahibi, askerliğini yapmış en az lise mezunu olmak

-Büro temizliği yapabilmek

* Kadın Adaylar îçin ;

-En az lise mezunu olmak,

-Büro temizliği yapabilmek

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya özrü bulunmamak,

Tercihen Ankara'da, ilçemize yakın bölgelerde, ikamet ediyor olmak,

2-İSTENEN BELGELER

-Kimlik Fotokopisi

-KPSS P3(2010 veya 2011) Sonuç Belgesi fotokopisi

-Diploma veya çıkış belgesinin fotokopisi

-Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığına dair belge

-Yeni çekilmiş fotoğraflı özgeçmiş(özgeçmiş belgesinde iş deneyimleri, özel yetenekler, bilgisayar ve yabancı dil bilgi seviyeleri, neden bu işe müracaat ettiği, gelecekteki hedefleri, hobileri, özet ailebilgileri konularından da bahsedilecektir)

NOT: Müracaat sırasında yukarıda istenen belgelerin ASILLARININ da ibrazı gereklidir.

3-MÜRACAAT VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1 Başvuruda bulunacak adaylar istenen belgeler ile birlikte Mamak İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına(Mamak Cd. No: 179 Hükümet Konağı C Blok) 11.05.2012 günü saat 17:00 ye kadar şahsen başvuracaklardır. Posta ve e-mail ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2-Aranan genel ve özel şartlara haiz ,belgelerini eksiksiz teslim eden adaylar KPSS P3 puan türüne göre sıralanacak ve bu liste 15.05.2012 günü vakfımızda ilan edilecektir. Eksik belge veya bilgi sahibi adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3- İlanda belirtilen özellik ve niteliklere sahip personel sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacaktır. Sınav Komisyonunun mülakat sonucunda istenen personel sayısına ulaşamaması halinde diğer adaylara çağrı yapılabilecektir.

4-Mülakat sonuçları Vakıf Mütevelli Heyetince değerlendirilecek olup, başarılı bulunan adaylar arasından en yüksek puana sahip olan ve diğer şartları taşıyanlarla sözleşme yapılacaktır.

5-Miilakat vakfımız toplantı salonunda yapılacaktır ve 18.05.2012 günü ne kadar sonuçlandırılacaktır. Sınav gün ve saati adaylara ayrıca bildirilecektir.

6-Sınavı kazanan adaylardan tam teşekkülü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu ve Adli Sicil

Belgesi istenecektir.7 gün içinde belgelerini ibraz edemeyen aday hakkını kaybetmiş kabul edilecektir.

7-Verilen süre içinde başvurmayan, sınavı kazandıktan sonra görevine başlamayan veya aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların işe alımları iptal edilerek yerine yedek adayın alımı yapılacaktır. Belirlenen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını tamamlamayanların yerine puan sırasına göre diğer adaylardan alım yapılabilir.

8-Vakfımız Mülakat sonucunda personel alımı veya belirtilen sayıda personel alımı yapıp yapmama hususunda serbesttir.

İRTİBAT İÇİN; Tel:0312 3688889 e-mail:[email protected]