Eceabat SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Nisan 2012 16:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eceabat SYDV Personel Alım İlanı

ÇANAKKALE İLİ ECEABAT İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA 2 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Eceabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 02.08.2006 tarih ve 2006/4 sayılı karan ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" vc 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından 1 adet sözleşmeli Büro Görevlisi ve 1 adet sözleşmeli Yardımcı Hizmet Görevlisi alınacaktır.

ARANAN NİTELİKLER

İşin Süresi: Daimi Belirsiz Süreli Sözleşmeli ( 6 Ay Deneme Süreli)

İstenilen İşgücü Sayısı: 2 (İki)

Personelin Niteliği/Unvanı: Büro Görevlisi, Yardımcı Hizmet Görevlisi

1-GENEL ŞARTLAR :

1-) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-) 18 yaşını bitirmiş olmak.

4-) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin
şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

5-) Yalnızca Büro Görevlisi için 2010 yılından bu yana yapılan KPSSP3 sınavların birinden puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. (Yardımcı Hizmet Görevlisi için KPSS şartı aranmamaktadır.)

6-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

7-) Adli sicil kaydı bulunmamak.

8-) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

9-) Yardımcı Hizmet Görevlisi için en az B sınıfı ehliyet ve araç kullanıyor olmak

2- ÖZEL ŞARTLAR :

1-) Eğitim Durumu: Büro Görevlisi için Üniversitelerin Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, Kamu Yönetimi, Hukuk, Ekonomi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Muhasebe , Maliye, İşletme, İktisat Bölümü veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen 4 yıllık lisans bölümlerinden/programlarından mezun olmak, Yardımcı Hizmet Görevlisi için en az lise ve dengi okullardan mezun olmak,

2-) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak yada askerlikle ilişkisi bulunmamak.

3-) 1 Haziran 1982 ve sonrasında doğmuş olmak.

4-) Büro Görevlisi ve Yard.mc. Hizmet Görevlisi kadrosu ile göreve başlayan kişiler ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edileceğinden, en az 5 yıl süre ile Vakfımızda çalışmak zorunda olduğunu taahhüt etmek.

5-) Büro Görevlisi için Eceabat Merkez ve Köylerinde Vakıf Faaliyetleri doğrultusunda inceleme, araştırma, tespit ve yardım dağıtımı yapıldığından görevini aksatacak bir engelinin bulunmaması.

6-)Büro Görevlisi için windows, ms-dos işletim sistemleri, wordf Excel, Povverpoint vb. bilgisayar programlarını kullanabilmek.

7-) Eceabat İlçesinde ikamet etmek ve başarılı olduğu takdirde Eceabat İlçesi'nde ikamet etmeyi kabul ve yazıl, taahhüt etmek. {1 ay içerisinde ikametini Eceabat İlçesine taşımayan ya da ilerleyen zamanlarda ikametini Eceabat İlçe sınırları dışına taşıyan personelin sözleşmesi feshedilecektir.)

3-İŞ KAPSAMINDAKİ GÖREVLER

BÜRO GÖREVLİSİ:

1-Vakfa gelen kişiler ile ilk görüşmeyi yapmak, sosyal yardımlara ilişkin bilgi vermek ve gerekiyorsa diğer kurumlara yönlendirme yapmak

2- Sosyal yardım ve gelir testi başvuru formunun doldurulmasında vatandaşa yardımcı olmak

3-Başvuru alındı belgesini hazırlamak ve vatandaşa teslim etmek

4-Sosyal yardım ve gelir testi başvuru sahiplerinin bilgilerini sisteme girmek

5- Başvurularda hanede çalışabilecek durumda olan kişilerin İŞKUR kayıtlarını yapmak ve hanedeki kişilerin durumundaki değişikliklere göre kayıtları güncellemek

6- Her başvuruda hanenin dosyasını kontrol etmek ve ilk defa yapılan başvurularda hane dosyası açmak

7- Başvurularla ilgili olarak Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi tarafından sosyal incelemenin yapılması amacıyla Vakıf Müdürüne bilgi vermek

8- Mevcut dosyaların belirli zaman aralıklarıyla sorgulanması sonucunda tespit edilen değişlikleri Vakıf Müdürüne raporlamak

9- Her türlü kurum içi ve kurum dışı yazışma evrakını hazırlamak

10- Hane dosyalarının arşivlenmesi ve korunmasından sorumlu olmak

11- Gelen ve giden evrak kayıt ve arşivleme işlerini yapmak

12- Haneye bilgi verilmesi gereken durumlarda iletişimi sağlamak

13- Vakıf Müdürü tarafından verilecek benzeri işleri yerine getirmek

YARDIMCI HİZMET GÖREVLİSİ:

1-Vakfın şoförlük hizmetlerini yerine getirmek

2-Vakfın aracının muayene, vergi, zorunlu trafik sigortası gibi gerekli işlemleri yasal süreleri içinde yapılmasını sağlamak, aracın bakımını ve temizliğini sağlamak,

3- Vakfın temizlik hizmetlerini yerine getirmek

4- Ayni yardımların dağıtımında görev almak

5-Vakıf içi ve dışı evrak dağıtım işlerini yapmak

6 Vakıf Müdürü tarafından verilecek benzeri işleri yerine getirmek

4-BASVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

Aşağıda istenen belgelerin en geç 14/ 05 / 2012 tarihi mesai bitimine kadar Eceabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edilmesi gerekmektedir.

1-Başvuru dilekçesi ve kısaca özgeçmişi

2-Diploma veya mezuniyet belgesi

3-Nüfus cüzdanı fotokopisi

4- KP£5-P3^ınav sonuç belgesi veya tasdikli fotokopisi.

5-2 adet vesikalık fotoğraf ( Son 3 ay içinde çekilmiş)

6-Sabıka kaydı aslı

7-Askerlik terhis belgesi aslı veya sureti / Askerlikten muaf olduğuna dair belgenin aslı veya sureti

8-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu

9-Varsa iş deneyim belgeleri

10-Eksik belge veya niteliklere uygun olmadığı halde başvuranlar hakkında işlem
yapılmayacaktır. Sonuç belgelerinde veya basılı formlarda silinti veya kazıntı yoluyla yada teknoloji kullanılarak değişiklik tahrifat yapıldığı belirlenmesi durumda ilgililer hakkında yasal işlem yapılacaktır.

5-BASVURU ESASLARINA İLİŞKİN BİLGİLER:

1- Başvuruda bulunacak adaylar yukarıda sayılan belgeler ile birlikte 30 / 04 / 2012 tarihinde başlamak üzere şahsen (elden) veya posta yoluyla ( iadeli taahhütlü) 14 / 05 / 2012 tarihi saat 17.00'a kadar Eceabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurularını yapacaklardır. Bu tarihten sonra ya da eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- 03.05.2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Görevlilerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmenliğin: 17. maddesi hükümlerine istinaden Büro Görevlisi için başvuruda bulunan adaylardan KPSS P3'den en yüksek puandan başlamak üzere 5 (Beş) aday mülakata kabul edilecektir. İstenilen şartlan taşıyan adaylara Vakfımızca kurulan komisyon tarafından 15 /05 / 2012 tarihinde saat 14:00 'da Eceabat Hükümet Konağı Vakıf Toplantı Salonu'nda mülakat yapılacak olup 1 asil 1 yedek kişi belirlenecektir. Yardımcı Hizmet Görevlisi için Vakfımızca kurulan komisyon tarafından 5 (Beş) aday seçilecektir. İstenilen şartları taşıyan adaylara Vakfımızca kurulan komisyon tarafından 15 /05 / 2012 tarihinde saat 14:00 'da Eceabat Hükümet Konağı Vakıf Toplantı Salonu'nda mülakat yapılacak olup komisyonca belirlenecek 5 (Beş) aday arasından kura çekimi yapılarak 1 asil 1 Yedek kişi belirlenecektir.

Müracaat yeri ve iletişim bilgileri:

Müracaat yeri: Eceabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı /Hükümet Konağı Eceabat/Çanakkale

Tel: 0 286 814 16 81

Fax: 0 286 814 12 09

İLANEN DUYURULUR