Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/17541/
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 07:55

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Haber Tarihi : 24 Mart 2012 08:35
Ege Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

EGE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan esaslar ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere (giderleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır) KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için aşağıda belirtilen boş sözleşmeli personel pozisyonunun yazılı ve /veya sözlü sınav yapılmaksızın puan sırasına göre sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvanı Adet Aranan Nitelikler

Hemşire 30 Adet 4 yıllık Sağlık Yüksekokullarının Hemşirelik bölümü veya Hemşirelik Fakültesi mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri 1 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Patoloji bölümü mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri 1 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar bölümü mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri 4 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri veya Ameliyathane Teknikerliği bölümü mezunu olmak,

Sağlık Teknikeri 3 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Anestezi veya Anestezi Teknikerliği bölümü mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri 3 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboıatuvar Teknikeri bölümü mezunu olmak, Kan Bankacılığı Uygulamaları eğitim Sertifikası, Aferez Cihazı Kullanıcı Sertifikası, Atreus Cihazı Kullanıcı Sertifikası sahibi olmak Tam teşekkülü Resmi Hastanelerin Yıllık 20.000 bin ünite kan toplayan Kan Merkezlerinde; kriyopresipitat, fibrin glue hazırlanması, antikor tanımlama, eritrosit yıkama, kan ürünü ışınlanması, donör eritrosit ve trombosit aferezi işlemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli olmak ve bunu Hizmet belgesi ile belgelendirmek. (Hastanemiz Kan Merkezi biriminde görevlendirilecektir.)

Sağlık Teknikeri 1 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Radyoloji bölümü mezunu olmak, Tam teşekkülü Resmi Hastanelerin Girişinısel Radyoloji ve Anjiyografi işlemlerinde Diyaliz fistülografi ve Venografi uygulamalarında en az 4 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri 1 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Radyoloji bölümü mezunu olmak, Tam teşekkülü Resmi Hastanelerin Floroskopik incelemeler, Gastrointestinal sistem ve Enteroklizis uygulamalarında en az 5 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri 2 Adet Sağlık Meslek Yüksekokulu Radyoloji bölümü mezunu olmak, Bilgisayarlı Tomografi uygulamalarında en az 2 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek.(Hastanemiz Radyoloji bölümü Bilgisayarlı Tomografi ünitesinde görevlendirilecektir.)

Teknisyen 2 Adet Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu olmak. Tam Teşekküllü Resmi Hastanelerde Netvvork kablolama, fiber kablolama, Fiber sonlandırma, kablosuz iletişim konularında 5 yıl deneyimli olmak ve bunu belgelendirmek. Temel Linux Eğitim Belgesi ve CISCO CCNA Sertifika Programında en az ilk üç kur Katılım Sertifikasına sahip olmak.

Diğer Sağlık Personeli 5 Adet Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu olmak, Tam Teşekküllü Resmi Hastanenin Acil Servis bölümünde 2 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek.

Diğer Sağlık Personeli 1 Adet Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümü mezunu olmak, Tanı Teşekküllü Resmi Hastanenin Acil Servis bölümünde 5 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek.

Biyolog 1 Adet Fen Fakültesi Biyoloji bölümü mezunu olmak. Tam Teşekküllü Resmi Hastanelerin Tüp Bebek Merkezi Androloji Laboratuvann da Anti Sperm - Anti korları konusunda 2 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek

Mühendis 1 Adet Mühendislik Fakültesi inşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. Mesleğiyle ilgili en az 3 yıl deneyimli olmak ve bunu hizmet belgesi ile belgelendirmek. AutoCAD 2D-3D. Sap2000, Primavera Eğitim Belgelerine, ideCAD ve iş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı C sınıfı Sertifikalarına sahip olmak

Genel Şartlar:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

c) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Lisans mezunları için 2010 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP3, Ön Lisans mezunları için KPSS93 Lise mezunları için KPSS94 puanı esas alınacaktır.

f) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

g) Deneyim istenen sözleşmeli personel kadrolarına müracaat edecek adayların ilgili kadro için gereken deneyimlerin yazılı olduğu hizmet belgesi ve SGK Prim Dökümü ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.

h) Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." Hükmüne uygun olması

İstenilen Belgeler: 1- Aranan nitelikler ve genel şartlar kısmında istenen belgeler

2- Başvuru dilekçesi

3- Öğrenim belgesi (Aslı veya onaylı fotokopisi)

4- 2 adet fotoğraf

5- 2010 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

6- Nüfus cüzdanı Fotokopisi

7- Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge isteklilerin;

İlanın gazete yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz http://hastane.ege.edu.tr adresinde bulunan örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Hastanemiz Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir. işe alınmaya hak kazananların isimleri, 2 iş günü içinde http://hastane.ege.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunduğu http://hastane.ege.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, sonuçların ilanından itibaren en geç 3 işgünü içerisinde Ege Üniversitesi Hastanemiz Döner Sermaye işletmesi Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Yapılacak değerlendirmelerde başarılı bulunarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunun 4/a hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.