SGK Proje Yöneticisi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Şubat 2012 12:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
SGK Proje Yöneticisi Alım İlanı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI DUYURU

06/02/2012

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE SOSYAL GÜVENLİK PROJESİ

KAPSAMINDA PROJE YÖNETİCİSİ

POZİSYONU İÇİN İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET

Sağlıkta Dönüşüm Projesinin devamı niteliğindeki Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesinin finansmanı için T.C. Hükümeti ile Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası arasında 30.06.2009 tarihinde bir kredi anlaşması imzalanmıştır. Kredinin 4.125.000 ABD Doları eşdeğeri 3.090.000 Avro tutarındaki kısmı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ikraz edilmiştir. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca yürütülecek Projenin C bileşeninin amacı Genel Sağlık Sigortasının uygulanması ve teşvik edilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumunun kapasitesini geliştirmektir. Bu doğrultuda, Başkanlığımıza ikraz edilen fonlarla, 2009-2013 yılları arasında SGK kapasitesinin güçlendirilmesine ve SGK'nın sağlık sektöründe stratejik bir alıcı olmasına yönelik teknik destek ve eğitim faaliyetleri finanse edilecektir.

Dünya Bankası İkrazı altında yürütülen proje faaliyetlerinin Kredi/ Hibe Anlaşmaları doğrultusunda, Dünya Bankası satın alma esasları ve aynı zamanda yerel mevzuata uygun olarak zamanında uygulanması ve kaynağın etkin bir şekilde kullanılması; DB-PKB'ne proje yönetim ve koordinasyon desteği verilmesi ve proje koordinasyon birimi ve ilgili birimlerde çalışan personelin proje yönetimi ve Dünya Bankası ikraz usul ve esasları ilgili kapasitesinin geliştirilmesi için, Sosyal Güvenlik Kurumu, İkrazın bir kısmını yukarıda belirtilen faaliyetlerin yürütülmesinde, teknik destek sağlamak üzere, Kurumda tam zamanlı ve uzun süreli olarak istihdam edilecek Proje Yöneticisine yapılacak uygun ödemelerde kullanmayı planlamaktadır.

Proje Yöneticisinden Beklenen Hizmetler:

Eğitim

- Üniversitelerin İdari Bilimler, Eğitim Bilimleri ve İletişim alanında eğitim veren fakültelerinden mezun olmak.

İş Deneyimi ve Beceriler

- Tercihen Dünya Bankası projelerinde olmak üzere uluslararası finans kuruluşlarınca desteklenen projelerde en az 5 yıl deneyim sahibi olmak,

- Resmi kurum ve kuruluşlarda, uluslararası finans kuruluşlarınca desteklenen projelerde "Proje Yöneticiliği/Koordinatörlüğü/Eğitim Danışmanlığı/ Koordinatörlüğü" pozisyonlarında en az 3 yıl deneyim sahibi olmak.

- Tercihen Kurumsal Eğitim Stratejisi, ihtiyaç değerlendirmesi, talep analizi, içerik ve katılımcı profili tespiti, eğitim plan-programlarının ve iş tanımlarının hazırlanması gibi hususlarda deneyimi olmak.

- Bilgisayar MS Office uygulamalarına hakim, sunum ve rapor hazırlama konularında yeterli olmak.

- Esnek çalışma saatlerine uyabilmek.

Yabancı Dil

- Son beş yıl içinde yabancı dil sınavlarından şu puanlardan birini almış olmak: TOEFL: PBT 570, TOEFL CBT: 230; TOEFL IBT: 88; IELTS: 7, KPDS: A, ÜDS: 90 veya İngilizce düzeyini kanıtlayabilecek benzeri bir belgeye sahip olmak.

Adayların aranan niteliklere sahip olduklarını gösteren uygun belgeleri ibraz etmeleri şarttır. Kısa listeye giren adaylara Detaylı Görev Tanımı ve imzalanacak Sözleşmeye ilişkin taslak ayrıca gönderilecektir. Bu iş için seçilen ve kendisiyle sözleşme imzalanacak olan adayın, sözleşme kapsamında kendisine yapılacak ödemelere esas olmak üzere fatura ya da serbest meslek makbuzu sunması gerekecektir. Bu husus, sözleşme müzakeresi esnasında seçilen aday tarafından teyit ve taahhüt edilecektir.

Yukarıda belirtilen pozisyon için başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanan ve telefon numarası, posta adresi, elektronik posta adresi bilgilerini de içeren özgeçmişlerini pozisyon ilgi numarasını HTSSRP/SSI-WBPCU/2012/INDIVIDUAL/IC/01 belirtmek suretiyle en geç 21/02/2012 günü saat 18:00'e (yerel saat ile) kadar aşağıdaki adrese elden, posta ya da elektronik posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

Proje Koordinasyon Birimi (PKB)

Ziyabey cad.No:6 B Blok No:229

Balgat/ANKARA

Tel : 0 (312) 207 88 06

: 0 (312) 207 80 40 E-mail : [email protected]