Bitlis Eren Ünv. Sos. Bil. Ens. Y. Lisans ve Doktora Program İlanı

İlan Giriş : 23 Ocak 2012 11:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bitlis Eren Ünv. Sos. Bil. Ens. Y. Lisans ve Doktora Program İlanı

Üniversitemiz ile Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüleri Ortak Lisansüstü Programıyla ilk öğrencilerini alacak.

Üniversitemiz ile Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitülerinin Tarih Anabilim Dalı Ortak Yüksek Lisans Programına, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında 5 öğrenci alınacak.

Tarih Anabilim Dalı Lisansüstü Programı dâhilinde, Ortaçağ, Yakınçağ, Yeniçağ ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi bölümlerine başvuracak adaylar 30 Ocak - 1 Şubat 2012 tarihleri arasında www.beu.edu.tr internet adresinden sisteme giriş yaparak dolduracakları Başvuru Formunu ve başvuru için gerekli belgeleri Sosyal Bilimler Enstitü Müdürlüğü'ne teslim edecek. Adaylar ayrıca başvuru ile ilgili detayları BEU internet sitesinden bulabilecekler.

Üniversitemiz, iş yaşamına atılmadan önceki son eğitim basamaklarından biri olan yüksek lisans eğitimini en kısa zamanda diğer bölümlerde de vermek amacıyla çalışmalarına devam edecektir. Bu amaç doğrultusunda üniversitemiz ilk yüksek Lisans öğrencilerini alarak onları iş dünyasına da hazırlayacaktır.