Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Ocak 2012 07:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI

Genel Sekreterlik PERSONEL ALIM (LANI T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), TR82 Düzey 2 Bölgesi'nde (Çankın, Kastamonu, Sinop illeri) kurulan bir bölgesel kalkınma ajansı olup; ajansın merkezi Kastamonu'dadır. Ajansımıza "5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun" ve 25.07.2006 tarihli ve 26239 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği" hükümleri uyannca; TR82 Düzey 2 Bölgesi'nde çalışmak isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken,değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her üç ilde de görev yapabilecek, seyahat engeli bulunmayan 3 (Üç) Uzman Personel İle 4 (Dört) Destek Personeli olmak üzere toplam 7 (Yedi) personel alımı yapılacaktır.

KUZKA'nın merkezi Kastamonu'da olup; ajans faaliyet alanlarını Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri oluşturmaktadır. Sınavda başarılı olanlar, bu illerden ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir.

Başvuru Tarihi ; 13 Şubat 2012 Pazartesi - 20 Şubat 2012 Pazartesi

Başvuru Yeri ; T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah, Saray Sokak No: 1, Kastamonu

Sınav Tarihi ; 23 Şubat 2012 Perşembe - 24 Şubat 2011 Cuma

Sınav Yeri ; T.C, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1, Kastamonu

Sınava İlişkin detaylı bilgi ve İş Talep Formu, Ajansımızın web sitesi olan www.kuzka.org.tr ile www.cankiri.gov.tr ; www.kastamonu.gov.tr ; www.sinop.gov.tr ; ve www.kalkinma.gov.tr ; adreslerinin herhangi birinden temin edilebilir.

Kamuoyuna İlanen duyurulur.

KUZKA Genel Sekreterliği